äntligen fredag

Den:2009-01-30 Kl: 23:19:30 / say what? / Kommentarer: 0
åh fyfan vad skönt!
veckan har gått otroligt segt.

idag kom moa och hälsade på en snabbis, mys att få träffa henne igen! :)
annars så har det inte hänt så mkt idag.
tom följde med hem, och jag tatuerade tom och en kund. sen tatuerade tom också.
bilder kommer sen.

har precis kommit hem. va och lämnade tom i bomhus sen åkte till hemköp och köpte massa go' saker.
så nu ska man chilla med livet.

YEEEEEEY!

Den:2009-01-30 Kl: 09:00:36 / say what? / Kommentarer: 0
moa är hemma igen!
pratade med henne i telefon igår, gud så skönt att höra hennes röst igen.
du e saknad bög jävel!

just nu händer det inte så mycket, sitter på svenska lektionen. vi har ingen lärare för hon e med floristerna och pratar om massa skit. kunde ju få sovmorgon, men icke.

nej nu ska jag vara social med alla andra. pöss

people will be people always

Den:2009-01-29 Kl: 20:07:57 / say what? / Kommentarer: 0
ush vad trött jag är. 
har tatuerat idag, och de va inge rolig motiv alls!
för det värsta va de en jävla tribal jävel på hela armen, inte nog att det va en tribal, den skulle fyllas i med röd färg! och färg är svårare att fylla med än med svart. 
mamma kom hit och hämtade Tilde, FYFAN VAD SKÖNT! sen kom hon med mat också, tur det. för annars skulle jag inte orka laga mat.

sitter just nu och kollar på generation fett, fyfan vad hemsk. förstår inte hur man kan bli för fet, man märker väl om man börjar bli för fet? förstår inte det där riktigt.
sitter och dricker cola också, haha. väntar på harold, för han ska komma hit och hjälpa mej med matten. jag fattar inte ett skit. 
fredde ligger fortfarande i sängen, stackare. inte kul att ha feber och halsfluss. vill bara ligga och pussa och mysa med honom, men pallar inte bli sjuk igen.

nej, nu ska jag fortsätta kolla på tv

segt.

Den:2009-01-29 Kl: 13:18:44 / say what? / Kommentarer: 0
dålig på uppdatering från min sida, shame on me ! ;o

annars har det inte hänt så mycket. i tisdags så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. sen igår så va emma och tavo här, vi firade tavo's 18 års födelsedag. eller han fyllde år i tisdags, men jag skulle tatuera så jag hann inte. iallfall så tatuerade jag tavo också, på båda händerna. vilken smärta va tavo? senare på kvällen så kom Harold också, han sov över, och han sover fortfarande. igår så kom mamma också för att hon skulle skjutsa mej, jag skulle köpa en massage bänk till tatueringen då, så nu har jag en hemma. riktigt skönt, underlättar jävligt mkt. tilde va med i bilen, altså min lillesyster på 3 år. och hon fick stanna kvar hemma hos oss. så hon har sovit hos oss och fortfarande kvar här. 
altså, har man inte träffat henne på flera dagar så saknar man henne skiiit mkt, men de varar i kanske 5 min efter man har träffat henne, gud vad dryg en människa kan vara. haha.
iallafall så somnade hon vid 12 tiden, så då kunde jag sova också. sen vid halv 2 tiden så ringer hanna, mitt i natten! jävla bitch! haha, nejdå.. pratade en liten snabbis sen somnade jag om för jag skulle ju till skolan dan efter, vill inte vara en vandrande zombie i skolan, men de blev jag endå.
fredde och harold va uppe hela natten och kollade på film, så när jag vaknade i morse så va dom fortfarande vakna, och dom tänkte precis gå och lägga sen så dom e lite vilade tills tilde vaknar. tror ni inte att ungjäveln vaknar då? så jag stack till skolan med fetaste träningsvärken. för på idrotten igår så hade vi boxning, altså läraren trodde att vi va Rocky eller nått.
vid kl 12 så fick jag sms av Fredde att komma hem. för han orkade inte med Tilde nå mer. han har feber och halsfluss nu också. och harold sover som en jävla stock. 
så nu sitter jag här, helt död både psykisk och fysisk. och Tilde e allmänt cp skadad i huvvet. ska aldrig skaffa barn, ush fifän.

senare ikväll så kommer de nog inte hända nå speciellt, tatuera sen MÅSTE jobba matte, för ligger rätt mkt efter.
nej nu kan jag inte fortsätta skriva nå mer, måste ta hand om ungjäveln. ajÖ

mååndag.

Den:2009-01-26 Kl: 18:46:06 / say what? / Kommentarer: 0
helt okej dag idag. började med att fixa vävstolen i skolan med massa snören, skit drygt. men vi klara de!
imorn blire hur skönt som helst. i vanliga fall så går jag halv 9 - 5. men jag får sovmorgon som alla andra till 10, sen slutar vi kl halv 3. hur skönt som helst!

aja, marvin följde med mej hem ett tag. när vi kom hem så va Fredde vaken (otroligt) Yasin var här med sin hund också, så jävla söt! vill ha en hund nu! men jag får inte för Fredde :(
sen så stack både marvin och yasin. sen så kom min kund. så jag har precis tatuerat klart, ska laga mat nu. kyckling filé med ris. muums!


det här har jag gjort idag. otroligt att det inte e oldenglish va ;) har tröttnat riktigt på den texten. jag vet inte hur länge sen det var sen jag skuggade. ritkigt roligt va det att tatuera idag.

tävling.

Den:2009-01-25 Kl: 21:18:18 / say what? / Kommentarer: 0
tävlingen är inställd p.g.a brist på bidrag.

söndag.

Den:2009-01-25 Kl: 21:09:43 / say what? / Kommentarer: 0
idag har det inte hänt så mycket. det blev inte kungsberget, de va storm eller nå sånt.
så jag vaknade vid 1 tiden för petrus kom in i sovrummet och väckte mej.
juste, jag fredde och harold fick hämta petrus vid gdg runt 4 tiden. han va för full  för att hitta hit. haha.
iallafall så väcktes jag vid 1 tiden, hade ingeting att göra, så jag började diska och dumsuga och moppa golvet *duktiga jag* petrus satt framför datorn och pratade med sej själv, och harold och fredde sov till kl 3-4.

just nu sitter jag och kollar på trollkarlens hemlisar, riktigt bra är det! ;o
btw så kan jag klara av några låtar på expert på guitar hero, hejja mej.
 

här är en som jag gjorde i torsdags :)


lördag.

Den:2009-01-24 Kl: 21:22:36 / say what? / Kommentarer: 0
sorry att jag inte har skrivit på de senaste dagarna.
inte mkt har hänt heller endå så. i fredags gick jag inte skolan för jag orkade verkligen inte,
hade en liten chill kväll hos mej också. jag, fredde, sammy, oskar och martin va hos oss och vi drack och hade sjuukt roligt. började dricka kl 12 ungefär, slutade vid 6 imorse. så lite sliten va man.

sen vaknade jag vid 5 och skulle åka hem till morfar för att fira nyårn där. va så tråkigt där så jag och fredde gick hem till mamma och spelade guitar hero ist. tog med det hem också ^^
egentligen så måste jag städa här. men jag orkar inte. harold är här också. vi väntar på kl 10 för då börjar fotbollsmatchen. jag bryr mej inte ett skit, men han har köpt cola och massor med chips. så de blir att tjocka i sej de då.

får se vad som händer imorn. ska kanske till kungsberget imorn :)

löv.

Den:2009-01-21 Kl: 22:40:42 / say what? / Kommentarer: 1
idag har jag och min bejbi vart tsm i 14 månader :) yey us! tiden går så sjukt fort.

idag så gick jag till skolan, och va kvar där hela dan också. de gick skit bra, satt bara och snora 24/7 typ. hade bonusprov i matten idag också. gick väl bra tror jag, gjrode bara massa slarvfel som jag kom på efter jag lämnade in pappret.

när jag kom hem så skulle jag tatuera, men kunden avbokade. panik nu med pengar! om 10 dar ska räkningarna och hyran va betald. och ja, vi ligger lite efter. så får tatuera arslet av mej nu i 10 dar.
phuc kom också och behövde hjälp med att sy reklam på sina dommar kläder, så då gjorde jag de. senare så kom emma också, vi gick och köpte chips och la oss sen i våran stoora sköna dubbelsäng och snackade om allt mellan himmel och jord. älskar våra pratstunder. när man kan säga precis hur man känner. de är helt sjukt hur en konverstation kan bli. ena stunden så e de värsta allvarligt sen andra stunden hur flummigt som helst.
aja, hon åkte nyss hem och nu sitter jag här och skriver. ska snart gå och lägga mej, är sjukt trött. när man har fått sovit hur länge man velat i 4 dar, sen lärde man gå upp kl 7 imorse ;o och jag somnade 3 på natten också, ja.. you do the math (stavning?)

iheljen så äre vietnams nyår också! haha, så gott nytt år igen då ^^

mat.

Den:2009-01-20 Kl: 17:14:23 / say what? / Kommentarer: 0
va hemma från skolan idag också, men imorn känns de som om jag kommer att gå iaf :)
mami kom idag med Tilde, guud vad jag har saknat snorungen! 
aja, vi åkte och handla mat på willys, och fyfan vad mat man fick hem, tack mamma :*
när jag kom hem igen så va emma här, hon skulle hjälpa mej med några matte tal. hon får de att låta så jävla enkelt, haha. jag läser ju matte A och hon matte D , fakking neard. men de bra (y)

har precis klivit ur duschen, jag dushade med dörren öppen. vågade inte stänga den. är fortfarande rädd, HAHA.
nej nu ska jag hälla upp ett glas tropisk juice och glo på hells kitchen.
kollade också på de senaste av one tree hill, fyfan vad jag älskar den serien! har alltid följt den och kommer alltid att göra det, always and forever <3

booring.

Den:2009-01-19 Kl: 20:03:24 / say what? / Kommentarer: 0
de e så jävla tråkigt att vara sjuk ;S
idag har jag verkligen inte gjort nånting. jag har sovit, glott på tv, sovit och sen har jag snytit mej hela jävla dan. känns som om jag inte kommer att gå till skolan imorn, mår verkligen inge bra än =/
idag när jag vaknade vid 6 tiden så gick jjag ut till köket, fick världens chock ;o min älskling stod och bakade scones. haha, de va fett gott. men fredde bakar. heelt knas. haha
nej nu ska jag fortsätta kolla på simpsons, de äger ju \o/

Nära döden upplevelse (enligt mej)

Den:2009-01-19 Kl: 13:08:38 / say what? / Kommentarer: 0
ni kommer ihåg att jag skrev i bloggen att jag va dö rädd för de där ljudet; mamiii .. nivet?
men iallfall igår runt halv 1 tiden så gick jag och fredde in till sovrummet för vi skulle kolla på film sen sova.
vi hade fått hem elräkningen och de va otroligt dyrt, så vi har börjat med att släcka där vi inte är, altså va de kolsvart i hela lägenheten.
mitt från ingestans så kom det där äckliga ljudet. mamiii mamiii, de tog aldrig slut! det lät skit högt också.
fredde bah; äre din mobil? har du stängt av teven? hör du ljudet? 
jag hade stängt av allting, och min mobil låg brevid mej i sängen. jag blev helt stum, mitt hjärta höll på att stanna, jag skojjar inte.
så Fredde gick ut till vardagsrummet och stängde av ljudet. det visade sej att ljudet kom från ett sånt där pop up fönster. jag hade en blogg uppe och där kom de ifrån. fyfan i helvete säger jag bara. jag är skarrad för livet :|
så nu imorse så vaknade jag och fredde sov fortfarande, jag höll på att kissa på mej, så jag lärde gå på toa. men jag vågade inte, men jag gick upp iaf och typ sprang till alla lysknappar i lägenheten och tände alla rum, haha.
så ah, jag kommer att vara en svans på Fredde i ett år nu typ :)
det kanske inte lät så farligt, men dom som känner mej vet hur jag är, hur jävla lättskrämd jag är och så. 

aja, mår fortfarande skit, blev hemma från skolan idag. men ska vila så jag förhoppningsvis kan gå i skolan imorn.
btw, kollar på ellens talkshow nu, jessica simpson är blivit fet. eller så är hon gravid.

Crazy Town - Butterfly

Den:2009-01-18 Kl: 22:20:52 / say what? / Kommentarer: 1
fortfarande sjuk!
men febern börjar gå ner iaf, de e skönt som satan va. men har fortfarande hur mkt snor som helst i näsan som vill ut.
blir antagligen hemma från skolan imorn. är hellre hemma och vila så jag blir hel frisk och sköter skolan ordentligt än att vara i skolan halvkrasslig och måste gå till toan för att snyta var tredje sekund typ.

älskling gick precis till gdg för att köpa cigg, mjölk och halstabletter till mej :) gullis!
idag har inte hänt så mkt, fick i mej lite mat iaf, sen har bara degit i soffan. kollat på tv och på hells kitchen, älskar de programmet! har precis kollat på trollkarlens hemlisar, de e sjukt bra! håller på att kolla på pamela andersson programmet, de duger väl att kolla på.

fyfan vad jag hatar att vara sjuk. ibland så svettas man ihjäl sej! och ibland fryser man arselet av sej. jag kan ju säga att jag inte e så sexig just nu. tycker att det är helt sjukt hur mycket snor en människa kan ha ;o haha. det tar aldrig slut heller.
ska fortsätta kolla på tv nu och vila röven av mej. måste bli frisk så man kan tatuera och betala hyran också.
juste, den 29 januari så får älskling fotbojan =/ ser verkligen inte fram emot de. visst han blir hemma och så och jag vet vart jag har han ;) nerå. men kul att han måste ALLTID vara hemma. altså, han ska jobba också, men direkt efter jobbet måste han vara hemma. dom kommer ta tid på hur lång tid det kommer att ta att gå till jobbet och hem och så. usha.
btw! eftersom jag e sjuk och de e så synd om mej så tycker jag att ni kan komma hit med godis till mej :*

Takida - Curly Sue

Den:2009-01-17 Kl: 21:13:52 / say what? / Kommentarer: 1
åh fyfan vad sjuk jag är! snoret rinner 24/7 samma sak med tårarna. har feber också.. jag ligger med 3 tjocka täcken, endå fryser jag ihjäl mej, inte roligt alls =/

aja, idag så har vi vart hos svärmor ett tag. åt lite och så. sen åkte vi hem för jag höll verkligen på att bryta ihop, det värker överallt. kan knappt stå upp. tur att älskling finns och hjälper mej <3
imorn så blire väl bara att ligga hemma och försöka bli frisk. vill verkligen inte missa textil lektionerna nu på måndag och tisdag. har inte råd att komma efter! 
nej nu orkar jag inte skriva nå mer, ska gå och lägga mej igen, pöss

Gren 2.

Den:2009-01-17 Kl: 21:11:22 / say what? / Kommentarer: 0
i den här grenen så ska du rita det finaste du kan och sen skicka det till min mejl :)

adressen är samma: [email protected]
tävlingen börjar lördag 17 januari kl 21.30 - tisdag 20 januari kl 21.30
lycka till ! :)

Geto Boys - G code

Den:2009-01-16 Kl: 23:31:40 / say what? / Kommentarer: 0
hej hopp.
idag gick jag till skolan, men kom lite sent (a) 
börjar bli sjuk också, alldeles varm, snorig och allt. inte roligt.
idag efter skolan så följde hanna och irma med mej hem, så dom kunde få se våran nya lägenhet. vi spelade xbox, b.la ninja turtles, vi äger \o/
sen så la vi in tvätten och gick till kungshallen och åt pizza, muuums! eller, typ. deras pizza är inte skit gott, jag säger de funka va.
ligger halv död i soffan, e så jävla trött och mår helt jävla bajs. har spelat the sims 2 typ hela kvällen också, toppen (y)
juste! vi hade tvätt tid mellan 4-7. när vi skulle hämta våran tvätt kl 7 så va vi 1 minut försenard, troru inte att allt va innlåst då? altså vi har sån här ny hitec grejs, med en sån här svart sändare typ, VI KOM INTE IN! och våra kläder var där inne. så Fredde försökte få upp dörren med skruvmejsel och grejjer, men som tur är så kom dom som skulle tvätta efter oss typ 20 min för sent. men vi fick iaf gå in och hämta våra kläder *pust* altså, torkskåpen är verkligen skit här, vi har kläderna i skåpet i mer än 1 timme, endå blire inte torrt! blir så jävla irriterad, så instället måste vi ta upp blöta kläder och hänga dom på varje dörr och kanter som finns i lägenheten typ, de är hur jävla drygt som helst.

nån som kollar på let's dance? alla pratar så jävla mkt om blondinbella lalala, hon e inte bra för fem öre. vad gör hon, hon skämmer ut sej på själv på tv :S fifän altså

man kan bli riktig irriterad på vissa personer. jävla bessewisser (stavning?)

Metallica - Fade to black

Den:2009-01-15 Kl: 21:13:10 / say what? / Kommentarer: 1
hur går det med korttagandet? ;)

de börja snöa igår, wtf?! ;S härom när man gick till skolan så kändes de som våren va på väg, men nejdå, så kommer fucking snöns =/

aja, idag va jag hemma. orkade inte gå till skolan. helt jävla menigslösa torsdagar vi har. har först PIA i 2 timmar, sen matte sen datakunskap, vilket är helt värdelös! ååh..
så jag följde med älskling till frivården sen har man bara vart hemma och städad typ. Tom kom hit en sväng också, han skulle tatuera.
ska försöka lägga mej i tid iaf så jag kommer upp imorn. måste ju sköta skolan nu, fastän man inte har nån jävla lust alls när man inte får gå där man vill.
aja, orkar inte skriva nå mer nu, krya på dej moa <3

Gren nr 1.

Den:2009-01-15 Kl: 10:47:31 / say what? / Kommentarer: 0
första grenen är lätt.
du ska göra den absolut fulaste minnen du kan och skicka det till mej mejl.

du har två dagar på dej att göra det.
tävlingen starta nu.
torsdag  15 januari, kl 11.00 - lördag 17 januari 11.00
lycka till !

allt ska skickas till [email protected]

Nickelback - Animals

Den:2009-01-14 Kl: 21:10:16 / say what? / Kommentarer: 0
hej hopp! försov mej imorse '' försov ''  så jag missade två lektioner idag, big deal.
aja, emma och tavo följde med mej hem idag. och äslkling hade lagat mat till alla oss :) mums!
aja, sen speladed vi mulle. och så klart så vann jag och fredde, IN YOUR FACE emma !

just nu sitter vi och kollar på hopkins eller vafan de heter, de är emma som vill se de. 
kan ju säga att första grenen på tävlingen kommer att komma vääldigt snart ;)

Step - Tragedy

Den:2009-01-13 Kl: 22:06:34 / say what? / Kommentarer: 1
haha, lyssnade precis på den låten. den e ju skit bra ;o skit gammal också.

aja, hade min första rikta textil lektion idag.. kl 10 till kl 5, kul. not.
vi har börjat med stickning och vävning.. så man måste hålla på att riva egna lakan och sånt och sen sy ihop de och massa krångel. och man kommer inte att hinna göra allt på lektions tid, så jag måste göra de hemma. men jag fick fredde att hjälpa mej ;) fast de e endå långt ifrån klart.
fick veta idag att jag kommer gå tisdgar halv 9 på morgonen till 5 på ''kvällen'' och sen på torsdag halv 9 till halv 5. kul, bara för att jag ska jobba med de dom har gjort förra terminen. de är helt jävla fel! jag kommer fan bryta ihop. jävla skit skola, blir helt jävla deprimerad, vill bara skita i skolan nu.

aja, när jag kom hem så satt jag och vila ett litet tag sen kom harold och körde oss till willys för att vi skulle handlra, sen åkte vi hem hit och fredde håller på att fixa harolds dator,

stackars moa, hon ligger på sjukhuset just nu =/ krya på dej gumman <3
nu ska jag kolla i lugn och ro på de senaste avsnittet på one tree hill! 
hörs imorn, kom ihåg.. vilken dag som helst och vilken tid på dygnet kan tävlingen börja ;)


tävlings info.

Den:2009-01-12 Kl: 15:15:03 / say what? / Kommentarer: 0
tävlingen kommer att innehålla 3 '' grenar ''  all tävlingsmaterial skall skickas till min mejl  ([email protected])
motivet till tatueringen får vinnaren bestämma själv, men storleken kommer vara max 7x7 cm.
andra priset är också en tatuering, men då får man betala 200 kr. och 3dje priset är samma sak fast 300 kr. Storleken är fortfarande 7x7.
jag kommer att bedömma grenerna genom att sätta poäng 0-10 på varje gren. den som får sammanlagt mest poäng vinner :)

så håll utkik efter första utmaningen ! ;)

Slipknot - Snuff

Den:2009-01-11 Kl: 19:03:20 / say what? / Kommentarer: 1
kul att mer och mer folk läser min blogg :)
har städat loss lägenheten nu, de ser ut som himmelen nu ;) höhö.
älskling somnade precis, han har inte sovit nånting.
jag e också skit trött, men jag måste vara vaken för jag SKA se Trollkarlens hemligheter.

jag funderar på att starta en tävling här på min blogg. och priset är en tatuering, men har inte kommit på vad för sorts tävling de kmr att vara och så. men håll utkik! måste fundera lite mera på det först.. eftersom min blogg e så jävla tråkig, typ ingeting händer alls i mitt liv.

ska nog gå och värma upp spagetti och köttfärssåsen, är dö hungrig.
ni glömmer väl inte att bli medlem på gratis smink och gratis kläder va? ;) hemsidan finns på högra sidan av bloggen om ni bläddrar ner lite .. de går inte att missa :) 

Nirvana - Heart shaped box

Den:2009-01-11 Kl: 14:22:24 / say what? / Kommentarer: 2
god morgon kära läsare ! ;) haha.
somnade vid kl 2 igår .. blev väckt kl 6 imorse av älskling. vi skulel gå till Sätra för att hjälpa en kompis. h*n mådde skit.. men h*n hade slocknat innan vi hade klivit ut genom dörren, så vi lät bli att gå dit..
somnade iallfall om och vaknde vid 1 tiden, hade ställt väckarklockan.
ska börja städa snart.. ser för jävligt ut här.

vissa människor är verkligen dum i huvvet. tänker bara på sej själv och ingen annan, tänker sej inte för innan dom säger något. blir så jävla less! 

aja, skriver mer senare. börja städa nu så man får det gjort.
btw, idag kl 9 på kanal 5 så äre Trollkarlens hemlisar, ni måste se de! ;)

Rock'n'Roll soldiers - funny little feeling

Den:2009-01-10 Kl: 21:53:13 / say what? / Kommentarer: 1
sista inlägget för idag då.
har pratat med emma p i telen precis, riktig go liten dvärg människa de där! :) aboslut min bästa kompis

har inte gjort så mkt sen sist jag skrev. sitter och väntar på att kl ska bli halv 11, för då börjar en skit bra film som jag har inte sett på åratals. de är den här filmen om tina turner, så jävla bra, men endå skit hemskt. går kl halv 11 på kanal 5 :) och Fredde ligger och snarkar i soffan bredvid mej. de e inte kul alls att vara vaken ensam.

dom som känner mej vet att jag e otrolig mörkrädd, spökrädd och hela de där kittet. altså då menar jag extrem rädd! ni som kollar på mtv, ni vet den dära mobil reklamen, de där läskiga när en liten pojke eller flicka säger - maaaami, maaaami .. den e så himla jävla äcklig läskigt ;o som typ igår, va jag vaken ensam runt kl 12 på natten, så kollar jag på mtv. och i lägenheten så har vi knappt nå belysning på, för de e mysigare då. tror ni inte att den reklamen kmr fram då?! jag fick panik, stängde av tv fort som fan. med dosan såklart, inte fan vågar jag springa fram till tv och stå öga mot öga med den där äckliga pojken. springer in till sovrummet och lägger mej under Freddes täcke och typ darrar röven av mej. och andfådd blev jag då också, för som sagt. dom som känner mej vet hur min kondition är.
så, nu fick ni veta lite mer av mej. haha .. de finns så jävla många roliga berättelser om hur jag har blivit skrämd och massor. de e roligt nu efter flera år typ, men när allting hände, INTE KUL ALLS!
jo en sak måste jag bara berätta, fast den här gången va det jag som skrämde nån!
jag hade börjat på stora sätra och gått där några månader tror jag. när jag gick där så va de jag, emma, emma och jessica. vi stod vid våra skåp, och toaletterna va mittemotskåpen också. nån va inne på toan, och jag trodde att de va nån av dom 3 som va där inne, fastän alla 3 stod bredvid mej. iallafall så öppnades dörren, jag hoppade fram och skrev BU.. då hade jag skrämt ett sär =/ så han flög typ in i toan igen, sen kom han ut och typ smekte mitt hår (va meningen att han skulle dra i mitt hår) och sa -gör aldrig om det där igen! 
sen gick han runt hörnet och vi satt kvar där vi satt, för vi kunde knappt gå för alla höll på att dö av garv. så hoppade han fram och sa BU, typ 1000000 m ifrån oss.. trodde att vi blev skrämde och gick därifrån skit nöjd typ.
hahahaha, de va sjukt roligt. man måste ha vart med för att skratta ihjäl sej åt de. åh, de kmr jag aldrig att glömma.

jag saknar fan stora sätra tiden. allt va så chill då! klassen va hur jävla skön som helst, alla va kompis med alla typ. och de va alltid jag, emma, emma och jessica. vi hade så jävla roligt där, finns så jävla många minnen som man aldrig kommer att glömma. man skrattar bara när man tänker på allt. de e jävligt synd att allt har blivit som de har blivit. jag saknar de som va, vill att de ska vara som förr. men vi alla vet att de inte kmr att vara så, jäävligt synd. och de e ingens fel att vi splittrades, de har bara blivit så. ni vet, gymnasiet, man går olika linje. killar börjar komma fram och massa sånt.
nej, riktigt synd säger jag bara.

fan, måste sluta skriva så ofta. låtarna tar ju slut. haha, nejdå.. men helt ärligt, jag älskar att sitta framför datorn, jag älskar att skriva på bärbartangentbord och massa sånt. men jag har ingeting att skriva om ;s jag har ingeting att tipsa om, som vissa bloggar har. typ om smink kläder och sånt. för jag kan ingeting om smink och kläder och sånt, haha.
som sagt, ni som känner mej har ju sett mej, behöver jag säga nå mer? ;) haha.
ska nog hålla mej till de jag gör, skriva om mitt liv och lägga upp nå tattoo bilder (ja, jag vet att de inte har kommit upp på länge, men jag glömmer jämt att ta kort)
HATE IT OR LOVE IT

Kevin Rudolf ft. Lil Wayne - Let it rock

Den:2009-01-10 Kl: 18:13:17 / say what? / Kommentarer: 2
hej hej hallå.
som sagt så har jag vart på stan. köpte grejjer till tatuering på apoteken, sen köpte jag en almenacka bok ni vet :) riktigt bra att ha om man e lika yr och glömsk som jag e! glömmer t.o.m att skriva upp mina kunder så nån dag kan helt plötsligt 2 kunder stå utanför min dörr. haha, inte coolt.

vi va och kollade på tapeter också på Colorama. FYFAN vilka snygga tapeter de finns där! och huuur mkt som helst som man kan välja mellan, de e skit svårt. dom har lätt över 100 kataloger som man kan kolla i, tur att man får låna hem några och kolla hemma. vi vet iallafall att i sovrummet ska vi ha vinröda väggar och nån fondvägg. och i vardagrummet ska vi ha ljust, typ biege (stavning?) och såklart en fondvägg. sen köket och hallen vet vi inte än. men hallen ska iallfall va ljust tror jag, så de matchar vardagsrummet. jag vill ha grönt kök, haha. grönt kanske inte e sån fin färg, men de e faktiskt jävligt snyggt på väggarna, altså inte limegrön då.

när vi kom hem så lagade älskling spagetti och köttfärsås. knullade i munnen!  de blev över så de tänker jag äta senare ikväll faktiskt! muums.
har precis tatuerat klart, de blev oldenglish på armen :)
glömde såklart att ta kort! suuck. en kompis till mej går på it linje, och hon håller på att göra en hemsida till mej, altså om tatueringar, så bilder kommer att finnas där och massa mer, så håll utkik! :)
nu ska jag gå och bajsa sen glo på film, ha en trevlig lördag!

Stone sour - Bother

Den:2009-01-10 Kl: 11:42:53 / say what? / Kommentarer: 0
God morgon! :)
somnaade förns kl va 2-3. och när man väl somnade så ringde wille och va full och började prata om tatuering (tror jag) haha. va så jävla yr, aamen sen tog de ju ett tag innan man somnade om igen! fast endå vaknade jag halv 11 ^^ duktig jag. för heela lovet sov man ju till kl 4-5. inte bra, för man sover ju bort förfan hela dan.

ska snart göra mej iordning och gå ner till stan för att köpa lite tatueringsgrejjer.

eftersom man har sånt jävla problem med att komma på nån bra rubrik så tänkte jag göra en ny sak, nämnligen skriva låtar som jag tkr om att lyssna på! vad tkr ni om de?
så vem vet, vi kanske ha samma smak. så de blir som '' musik tips ''
det kmr va skit blandad musik, gamla nya, hårdrock, pop .. allt möjligt kommer det vara :) så jag började med att skriva min favorit låt! enjoy :)

people will be people always

Den:2009-01-09 Kl: 23:53:49 / say what? / Kommentarer: 1
tom och dom drog runt 10 tiden, och jag kan inte sova ;s
blev mkt piggare nu, knas.

har lagt till lite små detaljer nu på bloggen, har suttit och knodda in designa din blogg sidan ;D de e inte så jävla svårt när man väl har kommit in i de faktiskt :)
sitter och kollar nu på scrubs, hur bra som helst! 

imorn så får vi se vad som händer. jag vet att jag ska tatuera 2 personer imorn iallafall. men älskling yrade nånting om att vi ska till kungsberget i heljen häromdan, men sen har jag inte hört nånting mer om det. han ska lära mej och åka snowboard, eller han tror att han ska lära mej. jag vägrar ställa mej på en snowboars, jag kmr ju förfan bryta nacken eller nått.
Fredde har faktiskt tävlar i snowboard, han va med i elitserien och grejjer, fast de va några år sen. han förstörde sin karriär genom att göra väldigt väldigt idiotiska dumma grejjer som vi inte behöver ta upp här så hela världen för veta typ.

det har faktiskt inte varit så farligt i skolan dom här två dagarna. idag så fick vi sluta 1 timme tidigare till o med, wöwöwöw. kommer vara så jävla skönt att gå med textilarna! hade sjukt roligt de lilla vi hade idag på textilen.
tro det eller ej, men jag älskar skolan just nu! som sagt inte att lära sej och sånt, utan klassen. jaja, mkt tjat om klassen tänker ni kanske. men ni anar inte ;)
nej funderar på om jag ska krypa ner under älsklings täcke och våldta han eller nått. hörs imorn!

trött.

Den:2009-01-09 Kl: 21:26:17 / say what? / Kommentarer: 0
kl är 20 över 9 och jag e helt jävla dö trött!
ska lägga mej så fort tom har dragit, han håller på att tatuera. men dom som känner Tom så vet ni att han är den segaste personen i hela jävla världen!

va bara de jag vela säga. god natt

gratis smink!

Den:2009-01-09 Kl: 16:31:01 / say what? / Kommentarer: 0
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=176360

haha, nu var jag jobbigt! men som sagt, gratis gratis gratis :) samma sak gäller som på kläder ;D


gratis kläder!

Den:2009-01-09 Kl: 16:07:52 / say what? / Kommentarer: 0
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=144270

bli medlem här och få gratis presentkort på gina eller h&m :) man måste samla ihop tillräckligt med poäng först såklart för att få kortet. men ju mer folk ni kan få att bli medlem, desto mer poäng får ni :) och de är helt gratis!




skuuuuwl.

Den:2009-01-09 Kl: 14:10:01 / say what? / Kommentarer: 0
sitter i skolan nu, har rast.
väntar just nu på att få börja min första textil lektion på 1½ år ;o
den här lektionen så blire teoripass i vävning, suuuck! fin början. noot

men de ska faktiskt bli kul. altså med att vara med klassen mer. de kmr bli så jävla roligt, har en som sagt skit skön klass. vi slutar kl 4 idag, inte kul. hade precis matte, fast vi jobbade inte matte. nån som e med i skolans ledning tror jag kom dit och började prata om individuella val och massa sånt. jag förstår verkligen ingeting, och de värsta är att man måste göra dom valen, annars får man inte nå slutbetyg. vi satt och lyssnade på henne i 1½ timme, toru man höll på att somna lite eller?
kommer antagligen göra de nu också på teoripassset i textil.

blev väckt på ett skit mysigt sätt imorse! älskling va vaken, så han pussade mej så jag vaknade, och då hade han gjort frukost i sängen till mej! så jääävla söt han är, jag älskar honom :)
idag så kmr älskling laga väärldens godaste maträtt. spagetti och köttfärssås. han e så jävla gryym på att laga de :D knullar i munnen ;)
men nu orkar jag inte sitta här nå mer, ska gå och vara social med mina klasskååmpisar.
skriver kanske senare :) PÖSS!

lovely.

Den:2009-01-08 Kl: 22:59:04 / say what? / Kommentarer: 0
tack hanna så jätte mkt för du har fixat till min blogg! du är en riktig ängel :)

idag så vaknde jag vid halv 7 imorse ;o och då vaälskling redan vaken ;S knas, aah, men jag gjorde mej iordning iaf, åt lite frulle för första gången på flera åt med älskling.
nu e jag duktig, så jag går faktiskt till skolan, och hem! otroligt.
när jag väl kom till skolan så blev jag pigg eftersom de va sjukt kall ute, och frös ihjäl typ. sen när man kom in i värmen så vela man bara lägga sej ner och dö. va så jävla trött och irriterad på alla, inte bra.
det är iallafall bestämt att jag ska gå på textil. lycka till mej!

hade datakunskap på sista timmen, första gången vi hade det faktiskt. och fyfan man dog av garv. han som vi hade trodde helt jävla ärligt att man aldrig satt framför datorn ;S jag menar, dagens ungdomar spenderar för de mesta av sin tid framför datorn ju. ajaa, tom följde med mej hem. när jag kom hem så sov Fredde, så jag och tom låg på min underbara-knullar-i-röven-soffa och slocknade diiirekt!
vaknade till före tom och fredde,gick oh bajsa lite sen kom min kund. så de va bara att börja tatuera. han gjorde en spader. nivet kort spader, dum i huvet om ni inte vet hur de ser ut..

har nyss kommit hem. jag och fredde va och riktigt storhandlade mat! gud så skönt att man har mkt mat hemma och olika sorters så man kan variera lite. i början va de mest makaroner med korv eller köttbullar typ, e billigaste som finns att köpa.

imorn börjar jag kl halv 9 och slutar 4. *suuuuck* skönt endå att vi började på en torsdag, så slapp man gå en hel vecka nu ibörjan :)
nej nu ska jag gå och värma mat och kolla på tila tequila.


åååh.

Den:2009-01-07 Kl: 23:46:04 / say what? / Kommentarer: 0
skola imorn! kul? nej!

idag har det inte hänt så mkt, va hos mamma ett tag. Phuong fyllde ju år, så vi va där och firade henne lite. sen så fick vi skjuts hem av mamma för toms och jag skulle tatuera, så tom tatuerade och sen jag.
emma och tavo va här på besök också, va inte så social mot dom, sorry! men jag lärde tatuera (a)

klev precis ur duschen och väntar på att bäbis ska laga maten klart.
fyfan vad jag e jämt och ständigt sugen på tomatsås ;o förstår inte varför! men de e sjukt gott iaf ;;

skolan börjar som sagt imorn. börjar som vanligt, gå efter schemat.. kmr vara sjuukt jobbigt att kliva upp! har ju som sagt vänt på dygnet totalt. kl e snart 12, borde sova så jag kmr upp. men e inte trött för 5 öre, funderar på om man ska vara uppe hela natten och dan. men vi får se.

- jag e inte alls sur på dej. jag ignorerar dej inte alls. men de e de att vi har bara glidit ifrån varann som kompisar. och de e ju sånt som händer, så du vet. och du och jag har vart så jävla tajta! och de e synd att allt har blivit som de e har blivit, men bara så du vet, så e jag inte sur på dej jeå 

nej nu ska jag hjälpa baby och laga maten, ha dt så roligt imorn i skolan! pöss


äntligen.

Den:2009-01-07 Kl: 00:23:02 / say what? / Kommentarer: 0
nu har man städat klart lägenheten. gud så rent och fint de blev. tände doftljus som luktar vanlij också, mums!
är helt trött. att städa tar verkligen kål på en! men tur att jag har min bäbis, gick mkt fortare och de va mkt rolig att städa ;)

imorn så fyller min lillasyster Phuong 14 år! (tror jag)
så imorn ska vi dit och fira henne :)
och imorn så kmr jag nog tatuera mej, skulle göra det idag egentligen med fucking seg tom pallade inte, så de får bli imorn!

somnade vid 8 imorse iallafall (a) rung kl 3 så plingade det på dörren, jag sket i de i början. men de fortsatte att plinga i kanske 10 min. då gav jag upp och gick och öppnade, jävla svartskalle yasin vare. så då vare bara att klä på sej och vakna till.
annars har det inte hänt så mkt idag. tom kom hit och tatuerade, sen har man bara legat i soffan och lodat.
altså våran soffa och fåtöljer e helt underbara! de knullar allvarligt talat i röven när man sätter sej på dom, dom e värda 20K ! 
nu ska jag gå och mysa med min bäbis :) ha det bäst!


wöwöw.

Den:2009-01-06 Kl: 06:14:46 / say what? / Kommentarer: 0
äääntligen har one tree hill börjat igen !
känns som om dom har tagit uppehåll i minst 1 år. kollade precis klart på avsnittet, vill ha mer nuuu!

klockan är 10 över 6 på morgonen. är inte trött för 5 öre, och de finns verkligen ingeting på tv förutom mtv som spelar massa gamla låtar, de e ju bra. ska vänta på att min bäbis har bajsat klart så ska vi kolla på en serie som heter Californacation eller hur de nu stavas, tanka hem de! sjukt bra serie, riktig värt att se.
när man har kollat ett tag så finns de väl risk att man vilar ögona en stund, helst vill jag vara vaken hela dan så jag kan lägga mej 8 iaf. men vi får väl se, måste verkligen städa här hemma också, ser helt sjukt ut.
vi har vart 7 personer här hemma, alla röker och ingen orkar gå ut och frysa röven av sej, så ni kan tänka hur mkt de luktar rök här hemma? inte mumma precis.

jag saknar & längtar faktiskt till skolan. inte för att lära sej och blablabla. utan mina klasskompisar. jag har kommit till en sån sjuk skön klass! visst de har hänt mkt i klassen, massa skit grejjer och tjaffs. men de e endå en skit bra klass tycker jag. de jag verkligen inte ser fram emot är att börja sy allting och sånt, men de kommer att ordna sej :) moa är en av dom i klassen jag står riktigt nära, henne kan jag lita på. henne kan jag prata med allt om. hon har lovat att hjälpa till efter skolan faktiskt, riktigt snällt! 
nu ska jag gå och kolla på serien, bara att höra av er om ni vill ha en tattoo! ;)


dag 3

Den:2009-01-05 Kl: 22:51:07 / say what? / Kommentarer: 0
lanet tog slut för 1 timme sen.
och äntligen har man sovit! somnade 7 imorse och vaknade kl 4 på eftermiddag, fyfan ! har aldrig vart skönare att sova ska jag säga er.
det ser ut som ett helvete här hos mej nu. men är för seg i skallen fortfarande för att börja göra nått åt saken.
fredde somnade när jag vaknade och han sover än. ska vänta tills han vaknar så han får hjälpa mej och städa, hihi ^^

kl e snart 11 så de finns inte så mkt att göra, ska bara ta det lugnt. orkar endå inte med nått annat. måste vända tillbaka dygenet så jag orkar med skolan, om 3 dagar börjar fucking skolan ;o tiden har gått fööör fort. blir helt jävla deprimerad av att bara tänka på't.
nej nu orkar jag inte skriva nå mer, ska försöka få liv på min bäbis :)
ha det bäst!



dag 2.

Den:2009-01-04 Kl: 23:51:28 / say what? / Kommentarer: 0
andra dagen på lanet nu.
jag har sammanlagt 1 timme bara. känner mej tvär konstigt ;o undra varför, höhö.
petrus drog hem nyss, för han klarade inte av nå mer, han skulle hem och sova, pussy!
är helt tomt i skallen, vet inte ens vad jag ska skriva.. haha.
de får duga med det här lilla ^^



still lan

Den:2009-01-04 Kl: 13:25:29 / say what? / Kommentarer: 0
kl e 5 i halv 2 på eftermiddag, och jag har inte sovit än! ;o
jag petrus och fredde har inte sovit än iaf, har spelar age of empire 3 typ hela natten, sjukt roligt.
men jag känner mej helt jävla död nu också. jag e inte trött, bara känner mej allmänt cp skadad typ.
just so you know



lan ffs!

Den:2009-01-04 Kl: 02:57:30 / say what? / Kommentarer: 1
just nu äre lan hemma hos mej ! :D
haha, eller vi har inte börjat spelat nånring än. håller på att fixa spel fortfarande, men tur att petrus tog med sitt playstation3, så vi sjunger singstar och spelar guitarr hero ist ;D sjukt roligt.
det är dennis, phuc, petrus, fredde, ado, oskar, eric & amanda som är här just nu :)
ritkigt roligt äre. dennis e fan bög, han vinner hela tiden på singstar! ;o
men tror vi kmr spela age of empire snart, eller cs. vi får la se :D men phucs dator e cp..
aja, skriver senare kanske då ;D


holy crap

Den:2009-01-03 Kl: 16:32:20 / say what? / Kommentarer: 0
gor morgon!
vilken jävla monster sovning jag gjorde. somnade kl 4-5 nångång, och vakna halv 5, hehehe.
kommer sakna det här sen när skolan börjar :(

aja, får väl se vad som händer idag. förmodligen ingeting.
baby ligger fortfarande och sover ;o tänkte väcka han efter mitt toa besök (sitter på toan nu)
de e sjukt jävla kallt ute, fifään!
nej nu har jag ingeting att skriva längre, hitills iaf. är totalt nyvaken, ser knappt nånting.
skriver kanske senare då.



lite nytt.

Den:2009-01-03 Kl: 00:28:21 / say what? / Kommentarer: 0
sådär ja! 
fick tag i en person som e knodd på sånt här, och hon fixade lite saker till bloggen. de inte så mkt fixades till, men lite små detaljer och så :) riktigt snyggt om jag får säga det själv ;;
ska försöka förstå hur man pimpar till bloggen nån dag också. men de e skit svårt, de e för mkt siffror och sånt skit. blev helt jävla yr! :D haha.

just nu gör jag verkligen ingeting. kollar på south park som går på tv och lodar framför datorn. 
har hur tråkigt som helst.
kan ni fatta att nästa vecka på torsdag så börjar skolan?! ser verkligen inte fram emot det.
vill vara hemma! är så jävligt mysigt och underbart att vara i lägenheten nu. och vara hemma med älskling och mysa loss, och att man kan gå naken om man vill ! ;o livet e helt jävla underbart tkr jag.
nej nu orkar jag inte sitta här nå mer. ska gå och pussa sönder min bäbis tänkte jag,
ha dt bra! :)



2 januari 2009.

Den:2009-01-02 Kl: 01:31:55 / say what? / Kommentarer: 1
Gott nytt år ! :)
va ett jävla bra tag sen jag skrev. men alla verkar blogga nu, så jag tänkte att jag go with the flow då, hehe.
ja ni, mkt har hänt på senaste tiden.

kan ju börja med att jag och min bäbis har flyttat till en egen lägenhet tsm, har bott här i ca 3 veckor. riktigt mysigt är det ! så otroligt skönt flytta hemifrån, och bo tsm med den personen man älskar mest av allt.

tatueringen:
de går skit bra! iaf utanför skolan. tatuerar på för fullt.
men i skolan e de skit, som ni vet så går jag på tatueringslinjen, men så kmr de inte vara i fortsättningen! ;o WTF?
där jag praktiserar i uppsala ska sluta tatuera. fastän han har skrivit på 3 årskontrakt med skolan. såå, de finns ingen plats för mej. för inom tatueringbranshen så tar inte folk emot lärlingar bara sådär. och ingen vill ta emot i gävle eller i sandviken *suck* men jag ska fixa ett portfolje och gå runt och prata med dom. jag menar, klart jag blev skit ledsen när de här hände. men vafan, man kan endå bli en tatuerare, och de har ju aldrig funnits nån utbildning till det förut och de finns tatuerare, såå jag kmr absolut fortsätta tatuera :) 
jag går ju med textil när jag läser kärnämnena i skolan, så jag kmr att få börja på textil. och jobba ikapp allt dom har gjort på ett halvår och samtidigt jobba med det dom ska börja på! altså betyder de att jag måste vara kvar efter skolan och sy arslet av mej. INTE KUL ! 
tkr de e jävligt dåligt av skolan, jag menar. dom har öppnat linjen, de e fan deras plikt att kunna fullfölja linjen. blir jävligt less. menmen, shit happens life goes on.

ska nu försöka skriva så ofta jag kan, men lovar inget, har jävligt lätt för att tröttna på saker och ting. men jag ska försöka. annars finns de ingeting mer att skriva just nu, såå ha det bra! 
(nån som kan hjälpa mej med design? )
over and out! /h




RSS 2.0