the unforgiven

Den:2009-07-23 Kl: 18:15:09 / say what? / Kommentarer: 0
har varit och hämtat högtalarna och förstärkaren idag, så nu är den ikopplad och klar, wuhu! nu jävlar är det bara att pumpa musik. fredde sitter just nu och spelar på guitar hero metallica, man hör knappt vad man säger själv för det är så högt, men det är så det ska vara!

försov mej imorse så jag blev lite sen till jobbet, men det gjorde inte så mycket. fredde va där med mej idag, sen så åkte vi hem till hans syrra och åt lite och va social. sen åkte vi till city cross och handlade mat och chips och sånt till ikväll, tänkte tanka hem harry potters nya film och tjocka oss till det, var ett tag sen vi satt hemma och mös och glodde på en film. riktig bra affär den där city crossen tycker jag, billigt och man får mycket för pengarna. det blir iallfall grillad kyckling och grill potatissallad till filmen, och massor med godis chips och läsk, lovely.

igår så hämtade fredde mej och erik från jobbet. vi åkte direkt till lägenheten till norra och packade ner ännu mer saker därifrån, har fortfarande inte fått lägenheten städad, fyfan vilket jobb det kommer att bli när den dagen kommer...
sen så åkte vi hem och duscha och grejjer, drog till simon och hälsade på han och hans bröder från englans och så, trevliga folk :) sen så chillade vi ett tag hos erik. mamma, tilde och mammas kille sov här inatt, gud vad man saknar lill skiten. men dom drog tidigt imorse, långt innan man hade vaknat. fast mamma kom in och lämnade 200 kr, gulligt av na'. så åkte jag och fredde nu på morgonen och hämtade en liten del av hans lön, han hade ledigt idag, skönt för han. lite roligt när han har träningsvärk och man kan jävlas lite, hähä.
nej nu ska jag tjocka i mej godis och läsk lite, finns risk att allt tar slut innan filmen är nerladdad, wöwöw.


suga suga how you get so fly?

Den:2009-07-20 Kl: 22:34:30 / say what? / Kommentarer: 0
fick vara ledig idag, sköönt.
fast jag klev endå upp kl 10 för att följa med fredde till sitt jobb, eller hans kompis har nyss köpt ett hus så fredde skulle hjälpa till med att lägga golv, så då hjälpte jag till :)
vi åkte hem till hans syster också och hämtade en tv bänk och ett nytt soffbord, så det ser helt okej nu i vardagsrummet, ska bara skaffa gardiner.

nu sitter jag bara och softar lite i soffan, helt proppmätt i magen. älskling lagade maten idag medans jag vek ihop sista av kläderna.
erik kom precis nu också för att lämna datorn och vara social. 
har varit och handlat lite mat idag också. nej nu har jag inge mer att skriva.

have you ever loved and lost somebody?

Den:2009-07-19 Kl: 13:59:39 / say what? / Kommentarer: 0
helt oväntat kväll blev det igår.
som jag skrev igår så skulle jag bli ensam i några timmar för att fredde skulle ut och festa. ca efter en timme han hade åkt så kom han tillbaka? då hade tydligen bilen knasat, batteriet hade dött. så då fick vi försöka hitta nån som kunde följa med till ballong skogen för att putta igång bilen, och det va verkligen inte lätt att försöka få tag på nån när man inte har nå pengar på mobilen. iallafall så fick vi tag i svärmor, och hon va så gullig så hon hämtade upp oss i sätra sen till parken då. försökte putta igång bilen, massor med folk hjälpte till t.o.m men nää, batteriet va heelt död. fick ringa runt och försöka hitta nån som har startkablar, och till slut hittade vi. så då fick vi åka hela vägen till sjötorp, sen tillbaka till bilen. när vi trodde att allt hade löst sej nu, att det bara va att koppla ihop startkablarna så fick vi ett problem till, eller 2. vi hittade verkligen inte batteriet på svärmors bil, letade i lätt en halvtimme, rev upp och ner på hela bilen, men tillslut så kollade vi under ett ''lock'' som såg ut som en kakburk, där hittade vi äntligen batteriet, men då va gapet på startkablarna för småa för att kunna gå runt plupparna. men de funkade till slut. 
sen så drog vi direkt hem till erik och chill drack, eller chill och chill drack, hähä.
sen när man kom hem så va heeeela familjen här, dom skulle sova över natten bara. tror mami blev lite chokad när man kom hem dö full. 

underbar soffa, jag älskar dej <3

aja, nu lodar man bara i soffan med datorn i knät och med the sims 3 igång OCH famaly guy på tv OCH en cola glas på bordet bredvid, äntligen söndag säger jag bara. är kanske lite seg från fyllan igår, men who cares. om två timmar så ska vi tvätta, och tro mej, det kommer bli minst 6 maskiner och inte ens tvätten kommer att bli klar. det var så här att vi bara kastade ner smutsiga tillsammans med de rena tvätten när vi flyttade (bra jobbat) så allt är typ smutsigt och vi fick en tvätt tid idag. fredde ligger fortfarande och sover, ska väcka han snart hade jag tänkte.
vi fick ''pluppar'' till gardinerna idag, så nu har vi iallafall gardiner i sovrummet, wöwöw.
shit vilket jävla inlägg det blev, aja. vi hörs!

only you

Den:2009-07-18 Kl: 18:09:12 / say what? / Kommentarer: 0
hemma igen.
efter dansen så cyklade jag och fredde hem till sätra för att ta bilen hem till svärmor på brynäs. vi åkte dit och åt mat och hade det lite mys. vi hade bråttomt hem för alla freddes gamla jobbar kompisar ska ha en liten grillfest i ballongskogen så han blev bjuden, och varför jag inte är där för att det bara va boys night only.
skönt endå att vara ifrån varann några timmar.
vi har vart tillsammans i typ 19 eller 20 månder, jag vet inte.. iallafall så har vi i stort sätt varit med varandra 24/7. förutom den tiden då han jobbade 3 dagar i veckan i sthlm.
men jag vet inte, det känns inte som om vi glider ifrån varandra. visst vi har bråkat och grejjer. tycker att det är lite otroligt att man pallar vara med varann så mycket på sån lång tid (jag tycker att det är lång tid) för så har det aldrig varit för mej, förr så va jag bara med vissa personer en viss kort tid, men inte nu inte. skönt faktiskt, det lite negtativa är ju att man känner sej så ensam när man inte är med varann, eller jag känner så iaf. är för van med hans närhet, men jag gillare! :)

ja, vad ska jag göra idag då kan man undra.
jag har ingen aning, för det första så får jag inte tag på nån, vem är inne på msn när det är sånt här fint väder ute liksom? och för det andra så är jag nog lite för lat. blir nog the sims 3 all night long som de senaste dagarna, när man fastnar då fastnar man!

sommar

Den:2009-07-18 Kl: 12:27:12 / say what? / Kommentarer: 0
hej håå!
va ett tag sen man skrev, men men.

inte så mycket har hänt endå i mitt liv.
i veckan så va älsk och jag i falun och jobbade hos mamma för pengar är ju aldrig fel att ha, eller?
skönt att komma bort från gävle också.

flytten är nästan helt klart nu, bara små saker i den gamla lägenheten och bara städ kvar, och tro mej, det är inte liiite att städa heller, SÖCK! vi har köpt en bil ihop också, inte en mustang direkt, men de funkar.

idag så ska vi ta en liten cykeltur till ballongskogen för att kolla på lite dans, freddes syrras barn ska uppträda, zoulz and bawa heter dans gruppen?

va på fest för en vecka sen i brynäs, gissa vem jag träffa på? SANNA FFS ! kände verkligen hur mycket man saknade klassen, snart ses vi igen tror jag.
annars då? gör jag ingeting om dagarna, bara jobba i studion och sen loda på heljerna, men det är skönt det med. tilde min lillesyrra som är 3 år har börjat prata dalmål HAHA! så jävla söt så man bara vill strypa na.
nej nu ska jag gå och göra nå annat.

snyggve

RSS 2.0