morgon novell?

Den:2010-07-28 Kl: 06:53:26 / say what? / Kommentarer: 0

kolla klockan, jag vet! o jag har varit vaken sen kl 03.00 typ. men vet ni när jag gick o la mig då?! 02.00! sömnproblem? a kanske lite.
en rolig sak som hände mig häromdan, once in a life time story time. eller de har aldrig hänt mig förut iaf.

jag satt på tåget på väg hem från falun. jag satt o lyssnade på min ipod, o jag hade rätt hög volym på. jag satt o kollade ut genom fönstret men jag kollade upp och kollade läget lite då och då. man kan ju inte bara sitta och glo ut genom ett fönster och se helt re ut. eller så måste man kolla om nått händer på tåget eftersom man bara hör musik. men iaf, jag satt vid fyra säten som e vänd mot varandra, ni vet? när jag satt o kollade ut genom fönstret så kände jag blickar mot mig, jag tittade runt i vagnen lite, men de va bara jag och en annan kille som satt vid andra sidan vagnen fast vid 6 säten som  vavänd mot varann, ni vet ju hur en vagn ser ut. det va helt rent på tåget o de va bara han o jag i vagnen, han satt med en penna o ett block. när man åker tåg från falun så e hofors nästa station. jag tittade mot in/ut-gången vid vagnenslut och såg att kille klev av, men så såg jag en vikt papperslapp snett mittemot säten där jag satt. jag tog lappen o vek upp den, då hade han suttit o ritat av mig.

jag blev sjukt glad o generad! haha. har ni varit med om nån liknande händelse?
eftersom jag inte har kunnat sovit så har jag tagit ut täcke o kudde till soffan och lagt mig här o glott på tv ist. fredde ska upp tidigt imorn så jag ville låta han sova ut, jag e en bra sambo, jag vet. fyfan de e ärligt talat bara dynga på tv på nätterna. vad tänker tv folket på egentligen? tänk på dom som har vänt på dygnet, eller på dom som inte går i skolan, arbetslös osv. fast nu kollar jag på nå barn program på 5:an. jag ligger o skriver på min mobil, varför?
jo, de ska jag berätta för er.
igår morse så vaknade jag och såg att den ena bärbara datorn stod platt, förstår ni mig?

vi brukar ställa våra bärbara datorer på högkant för fläkten blåser ner o inte upp så datorn blir sjukt varmt om man låter den stå på bordet. iaf, för snart 1 år sen så tappade jag just den här datorn på golvet med fläktens del mot golvet först och den började låta som en gräsklippare, satt lös o grejer. iaf när jag gick o la mig så stod den på hög kant, men rosso (hund) måste ha råkat vält den.

och senare under samma dag så snubbla jag på laddar sladden till den datorn och denn ba flög och gled på golvet. när jag kollar närmare så ser jag att den delen man sätter i laddaren har dragits med ut och blivit böjd. så de gick knappt att få in delen.

fredde lyckades fixa den, och när han skulle test starta så kmr de fram att hårdisken paja. o de värsta e att de inte ens va min, freddes dator... ops. absolut inte meningen! så de e därför de e massa text o inga bilder. min bärbara e på birka.

nej de va väl en fin morgon novell till morgon kaffet o cigg! vi får se när jag vaknar till liv igen.


RSS 2.0