one love

Den:2009-08-31 Kl: 21:03:11 / say what? / Kommentarer: 0
det är sjukt hur man kan lura sin hjärna, men man kan aldrig lura sitt hjärta.
det är du och jag, och det är så det ska vara. trodde inte att jag nånsin kunde känna mej så här lycklig efter de två dagarna som har gått. jag finner inte ens nå ord, fast på ett bra sätt! jag har min baby i min famn igen, fan vad jag älskar dej Fredrik!
it don't make any different to me what the world thinks about us baby, 'cause in my heart i will always belivie that we were ment for each other <3

empty

Den:2009-08-31 Kl: 01:14:54 / say what? / Kommentarer: 1
jag kan inte förstå att det är sant. det gör så ont i mitt hjärta. det här är inte vad jag ville, så här ska det inte sluta. allting blev så fel, jag fick inte ens prata.
jag saknar dej så det gör så ont, ett dygn har gått men det känns som flera veckor. jag försöker att vara stark och inte tänka på dej, på oss. men det går inte, vad jag än gör, vad jag än tänker på så är det oss två jag ser framför mej. varför ska det vara så jobbigt för?
allt hände så plötsligt. jag klarar verkligen inte av det här, det gör så ooooooooont, FAN! jag är så jävla patetisk, jag orkar inte med mej själv.
jag har alltid förlåtit dej för allt du har gjort, för du är den enda för mej. jag älskar dej så sjukt mycket så jag inte ens kan tänka på nån annan. kan du inte förstå det? varför kan du inte bara prata med mej, varför är du så iskall? jag vill inte bråka, jag vill inte försöka få tillbaka dej, jag vill bara prata. för det här funkar inte! du är i huset bredvid mej.. det känns så jobbigt att veta att du är där.
jag vet inte vad jag ska göra. jaja, tiden läker alla sår. men jag vill inte gå vidare, det är dej jag vill ha. vi kan bättre än så här, jag vet det!
helt ensam i lägenheten, precis allt påminner om dej. 1 år 9 månader, nästan 2 år. helt sjukt.. efter en sån lång tid så är du så här mot mej. man börjar undra om nånting alls har betytt för dej. att du ens trodde att de va sant, känner du inte mej bättre än så?
jag saknar dej, shit vad jag saknar dej..

so fine

Den:2009-08-25 Kl: 17:19:33 / say what? / Kommentarer: 1
- andra dagen i skolan, klar!
har endå inte så jobbigt i skolan denna vecka, riktig mjukstart har vi. börjar inte på riktigt förens nästa vecka :) som på torsdag börjar vi te.x kl 14.00, woop woop ;)

sitter på toan just nu, sen ska vi åka och fiska. fastän det är de trökigaste man kan göra så följer jag med för att vara social. fyfan, det är 600 nya 1:or som börjar på våran skola :| så de känns som om man har börjat på en ny skola för man känner inte igen nån alls, fast går man till matsalen så kommer man jämt se marvin där.

igår så va jag med emma hela dagen, åkte först till dollar och köpte skolböcker, sen va vi ifrån varann ett litet tag för matätning och så. men sen så kom hon hem till mej och hon hade med sej sånt här kit som man gör smycken. jag verkligen älskar att plocka och pilla med så grejjer, så det va riktigt mysigt & sitta och prata samtidigt :) bild kommer sen på vad jag har gjort.

min högra fot kommer snart att gå sönder. jag har ett par stövlar som jag verkligen älskar, men sulan + klacken är typ borta på båda fötterna, men på högra foten så har sulan gått bort helt typ, man ser min strumpa! så varje gång jag går så går jag ju på asfalten direkt, ont göre. men jag vill inte slänga dom.

nej nu ska jag torka mej sen väcka älskling.

skanky hoe

Den:2009-08-21 Kl: 16:48:35 / say what? / Kommentarer: 0
fan.. fan fan fan!
hon är tillbaka.
i våra liv igen, i våra huvud! jag hatar de.
jag tänker på det hela tiden fastän det har snart gått 1 år. men nu när hon tar ''kontakt'' med dej igen så börjar du såklart kolla upp henne, varför? har du redan glömt bort allt?
mår så jävla dåligt över det, vill glömma men hur fan ska jag kunna göra det när hon inte förstår nånting jävla äckliga hora, fyfan.
jag orkar inte, som om vi inte har tillräckligt med problem? åååh..

sagoland

Den:2009-08-01 Kl: 16:43:08 / say what? / Kommentarer: 1
idag fyller Tilde 4 år, tiden går sjukt fort.
igår så var jag och fredde hos morfar för att fira tildes födelsedag i förtid. träffade familjen och släktingar och så. hade det lite trevligt och så, gratis fylla fick man också! wuhu!
efter det så gick vi över till erik och var social där.

har precis städat lite i lägenheten, bäddad sängen till och med.
sitter helt ensam nu och har ingeting att göra, fast det är lite skönt att vara ensam också. Fredde är ute och yrar som vanligt.
har fakiskt inte så mycket mer att skriva. det händer inte mycket alls i livet, men det är bra skönt. det är så jag vill att det ska vara också.
nej nu ska jag nörda lite the sims 3 har jag tänkt.

RSS 2.0