hosjö ffs

Den:2009-05-29 Kl: 23:39:26 / say what? / Kommentarer: 1
är i falun/hosjö just nu hos mami, första gången jag sover över hos henne, spännande!
dagen har väl inte vart så speciellt, var i studion och tatuerat lite.
sen åkte jag till sätra för min älskling va där, så vi drog till gavlegrillen och käka, helvete vad gott det är med mat! aja, sen så var det bara att åka och hem och packa sen kom mamma och hämtade mej och lillasystern. hade planerat att stanna här över hela heljen faktiskt, vi får väl se hur det går.
sist jag skulle vara här över hela heljen så var det bara i högst 4 timmar?

känns lite små konstigt att vara utan älskling i en hel helj faktiskt. vi har inte vart med utan varann i en hel helj på säkert minst ett halv år.. det är helt sjukt.
men jag ska nog klara det.

imorn så blir det stan och shoppning för mej igen! sen så ska jag jobba lite i mammas resturang, måste ju tjäna lite pengar. nej nu ska jag faktiskt röra mej mot sängen, har dö trött. sov som en jävla mupp igår, i ett litet hörn på en soffa (y)
god natt alla! :)

hoj

Den:2009-05-29 Kl: 12:23:33 / say what? / Kommentarer: 0
tatuerade mej igår, blev en rosett på varsin ben nästan precis under röven, rosa är dom också? haha.. har ingen bild än man det kommer, har bara den ena klar endå så.

idag så ska jag åka till mami i falun, och stanna hela heljen :) första gången jag kommer att sova där över natten..
igår hände det väl inte så mycket, tom sov över igår tror jag det va, eller i förrgår! igår blev det övernattning i sätra.
skulle egentligen på soc möte nu på morgonen, men de orkade jag verkligen inte med heller. så jag har precis klivit ur dushen och ska snart klä på mej och åka till studion.

så het

some poeple just want it all..

Den:2009-05-27 Kl: 00:17:28 / say what? / Kommentarer: 0
what a day!
blev inge jobb för mej idag, hade möte imorse och de tog nån timme, sen så drog jag, mamma, phuong & niklas och åt sushi, loves it!
sen åkte vi runt och shoppa, på 3 timmar så har vi bränt 6 lax? starkt jobbat. aja, bestämnde mej för att följa med mami till falun, va så länge sen jag träffade tilde shit vad jag vill döda henne!
va där till halv 10 typ, fick skjuts hem till gävle igen.

jävla kläder man fick med sej idag, har inte shoppat sen jul kanske. hatar verkligen och shoppa, åh fifän. jag hittar aldrig nånting, men idag hörni fick jag med mej 3 par jeans 3 t-shirtar 3 par trosor 2 bh hem.. inte dåligt de inte. älskling fick en fett snygg t-shirt också. och massa behövande grejjer till lägenheten.

just nu sitter jag och är ''social'' med oskar och ado.
oskar sitter och spelar guitar hero, ado ligger däckad i fåtöljen och jag sitter och skriver på datorn, socialt.

pusher

Den:2009-05-23 Kl: 18:31:34 / say what? / Kommentarer: 1
sitter just nu helt ensam här i lägenheten, vad har hänt? ;o
väntar på att fredde ska komma tillbaka sen ska vi nog dra hem till en kompis i sätra och dryga där. 
igår hände det väl inte så mycket, moa kom på morgonen runt 10 tiden och väckte mej den jäveln. när man va framme vid ytterdörren så märkte jag att jag va naken? skumt.
låg halvdöd på soffan nån timme sen väckte jag fredde, så vi 3 drog till stan och köpte alkohol till moa och en cheeseburgare till mej, det satt fint!

i torsdags så hade jag och bejbi vart tsm i 1 ½ år ! :) yey us!
mös hemma bara, för det va ett bra tag sen vi var ensamma en hel natt, inte ens hela natten va vi ensamma.

känns tomt att inte nnu när man inte går i skolan och inte träffar klassen, shit vad jag kmr att prata när jag träffar dom igen. för här hemma äre ingen som orkar lyssna på mej längre.. haha

spookie

Den:2009-05-19 Kl: 22:31:15 / say what? / Kommentarer: 0
min dator blev ljudlös av sej själv..hm

they are not you

Den:2009-05-19 Kl: 20:47:13 / hugelajto's art. / Kommentarer: 0
shulululu!
hade nationella prov imorse, matte del 2. vettefan hur det gick, chansa på typ allt och va helt jävla död i skallen. aja, stannade kvar i skolan för att äta lunch med moa och hänni. började endå klockan 12 på apun. drog hem och gjorde mej iordning, för jag hade bara dragit på mej nånting och cyklat till skolan.
träffade yasin på stan och åkte till valbo.
tatuerade en kund och mej själv idag.
sen så kom jag hem och nu sitter jag bara.



den här har jag gjort idag.

hade tråkigt i studion så lekte lite med maskinen. dom som har träffat mej vet hur den såg ut innan och jag kan ju säga till er andra att det inte var vackert iaf. så det ser lite bättre ut iaf.


shit, jag fick inte ens säga hejdå =/ jag kommer att sakna dej!

ääääääntligen!

Den:2009-05-19 Kl: 01:41:13 / say what? / Kommentarer: 1
hej allihopa, jag har the sims 3 !! sitter och spelar det just nu, fast tar en mini paus för att skryta lite, yeye geek. 
sowhat?



we made you

Den:2009-05-18 Kl: 10:52:49 / say what? / Kommentarer: 1
god morgon!
har precis gjort mej klar och ska snart åka till studion. har ingen skola längre, nu äre APU som gäller och då ska jag vara i studion :)

de senaste dagarna har väl inte hänt så mycket. har för det bästa bara tagit det lugnt, men det är skönt det med. en ny tv har jag och bejbi skaffat också, en 32" bättre än ingeting ;D

shit, ifårrgår, helvete va trött man va.
först på natten så åkte vi till oskar, chillade där ett tag, men sen somnade jag. sen så skulle vi åka till en annan kille som jag knappt känner, bra att somna där på soffan? aja, sen när vi skulle hem igen till norra så somnade jag på cykeln när jag blev skjutsad? bra kämpat höng.

wtf

Den:2009-05-13 Kl: 13:29:04 / say what? / Kommentarer: 1
vilken jävla dag igår.. världens värsta dag, tro mej.. ingen slår min dag

...

Den:2009-05-12 Kl: 20:35:09 / say what? / Kommentarer: 0
jag ska få ett halsyskon..

suck

Den:2009-05-12 Kl: 19:42:00 / say what? / Kommentarer: 0
kanske har haft världens sämsta dag idag. vill ni inte läsa om massa gnäll & shit så är det ingen idé att fortsätta nu.
sista textil dagen idag i skolan, och jag hade en hel kjol-detaljer-papper kvar att göra annars skulle jag inte komma upp till 2an. och kommer inte jag upp, då skiter i jag i skolan helt enkelt. jag orkar inte gå om ett år till, & det är inte ens mitt fel att jag ligger efter. för som ni vet så gick jag på tatueringslinjen i en termin, sen la dom ner linjen. så jag fick börja på textil & jag skulle få jobba med det dom gjorde nu & göra typ det dom har gjort förra terminen på en termin..kul liksom. men jag köttade så jävla mycket i skolan så jag är helt jävla död nu. och så klart så är det en dryg jävel som håller på när man verkligen inte har lust och tid. ringde och messa hela jävla tiden! bröt ihop i skolan gjorde jag med.. är så jävla stressad

jag hann göra nästan allt, förutom 4 saker till. men det går att göra hemma. sen när man går hem så ser man den äckligaste personen i hela världen. kul, nu kommer jag få mardrömmar i flera år nu.
när man kom hem så vela man bara sätta sej ner och chilla, men nej inte kan man göra det!
dessa saker måste göras:
  • bokrecention (stavning?) på engelska.
  • svenska brev
  • argumentationen
  • dokumentation löpare
  • dokumentation trasmatta
  • träna till svenska prov som är imorn
  • träna till nationella matte prov som är imorn
sen kommer jag inte på nå mer. ååh!
vad hände med att man ska njuta av tiden när man fortfarande är ung? pff..

ajaa, joline följde med mej hem idag iaf, hon ska hjälpa mej med läxorna för hon kan svenska. 
nej nu ska man kanske försöka plugga så man kan vila nångång, ajÖ

greenie

Den:2009-05-11 Kl: 21:07:30 / say what? / Kommentarer: 2
ja, som ni ser så är det inte rosa nå mer, wöwöwöw. \o/
iallafall min dag hittills:
 jag, moa & hänni gick först hem till mej för att hämta några saker, sen drog vi hem till hänni. och tidigare på dagen så hade vi bestämt att:
  • ta kort på mej, hähä.
  • fixa till löshåret
  • klippa till mitt hår
  • plugga till svenska provet
  • fixa bloggen
vi hann med:
  • ta kort
  • fixa bloggen
haha! nemen jag kunde inte vara kvar hos hanna så mycket längre, hon har en katt & jag är allergisk mot katter & hade glömt bort att ta med mina tabletter också. snoret bara rann typ, halsen svullnade upp, hosta gjorde man mkt också. och katten kunde inte sluta va på mej heller ;o fifän. men vi hann klar med bloggen och med bilderna iaf. haha, vart några konstiga bilder. modelljobb är ingeting för mej ska jag säga er.

sen när jag kom hem så var det några folk hos oss, satt i kanske 15 min. sen drog vi till brynäs & hade det trevligt :) just nu gör jag ingeting, väntar på att älskling ska sluta spela guitar hero och börja laga mat nångång, han måste ju mata sin kvinna, shit ! ;s

jaamen iaf så blev bloggen grön, för det är lite skönt med grönt?
- suck höng..
tack hänni för hjälpen! :)

altså..

Den:2009-05-11 Kl: 00:53:18 / say what? / Kommentarer: 1
ursäkta hur det ser ut på bloggen!! :S
it's fucking äckel pink.
jävla hänni.
& jag orkar verkligen inte fixa till den. så ja, skyll er själva som läser min blogg.
haha, och orka att det står puss puss efter varje inlägg?

äntligen kan jag skriva?

Den:2009-05-11 Kl: 00:50:27 / say what? / Kommentarer: 0
haha, att jag kände sån lättnad när jag äntligen kan skriva i bloggen? det var det värsta jag har hört. 

nemen har försökt skrivit tidigare, men har inte kunnat kommit in? knas.
den här heljen har jag vart en riktig hemmafru! förstår inte vad de har tagit åt mej. dom som har vart hos oss vet ju hur det ser ut, inte coolt iaf för er andra som inte vet. iallafall så var jag ensam hemma på kvällen igår, och jag städade heela lägenheten. bara disken tog 2 timmar liksom, wihu kul lördag kväll! (y)
sen idag så har jag lagat mat, altså laga på riktigt. jag tinade upp kyckligfilé och skärde det och allt och sen marinerade det i BBQ marinad ;) lät det stå i ca 1 timme för att smaken ska sugas in i kycklingen, sen stekte jag det och gjorde ris till, mumma var det. sen har jag sett till att det är rent och städad här hemma i en hel dag! otroligt.

aja, den här heljen har inte vart nå super itz itz helj, men helt okej chill helj. i fredags var det första gången jag nånsin sov ensam i lägenheten en hel natt & i lördags sov jag också ensam. kändes skönt faktiskt, känner mej lite mer vuxen och mer modig ;; haha. och nu ser jag jämt till att det är ljudlös på båda bärbar datorerna. nån vecka sen så låg jag och älskling i sängen, vi skulle kolla på en film på datorn. men vi somnade under filmen och datorn var på, den låg på sängen framför oss. (vi låg sked) jag vaknade av att det kom ett ljud från datorn, tror ni inte att det var; maaaamiiiii reklamen då? :S den där reklamen vill mej nått, jag vet inte vad. är jag gravid eller vad? 

nej ska fundera på om jag ska sova nu. borde egentligen göra det, med tanke på att det är skola imorn & jag har omprov igen, och jag har inte tränat.. hur ska detta gå? fortsättning följer...

day n' night

Den:2009-05-08 Kl: 12:27:05 / say what? / Kommentarer: 1
världens bästa sak har hänt!
för några månader sen så hade jag som mål att komma in i ett par jeans som jag kunde ha för ca 1 år sen. jag testade dom för några månader sen, fick inte ens dom över låren. så jag bestämde mej för att gå ner i vikt, men det sket ju sej. är för lat för sånna saker. men idag så testade jag jeansen, kunde dra upp dom och knäppa dom utan nå problem alls. och det värsta är att jag inte ens har gjort nått med flit för gå ner i vikt. 
kan ni tänka känslan ?? wonderfull.

blev ingen skola för mej idag. 
vaknade skulle göra mej iordning, men så hade jag sån jävla mens värk, kunde knappt stå upp. så ringde och sjukanmälde mej ist. 

just nu sitter jag och gör ingeting, olle ligger i soffan här bredvid mej helt död. och fredde i ena fåtöljen helt död också, själv är man rätt pigg. gårdagen spenderades i a-berg. ritkigt roligt! nej nu ska jag nog spela the sims 2 ;;

all of us is searching for an open arm.

Den:2009-05-07 Kl: 23:17:44 / say what? / Kommentarer: 0
fyfan vilken jävla tråkig dag det har varit idag, helt fucked up dag för mej.
dagen började med att jag kom nästan 3 timmar för sent till skolan, började med matte och genomgång. jippie! sen hade vi datakunskap och det hatar vi! men inte nog med att det var datakunskap, utan prov vare också! i excel, fattar ingeting och hade glömt bort allt. för 2 senaste data lektionerna så har hela klassen skitet i det.

idag har det känns så jävla skumt. vart sne på allt och alla.. fattar ingeting. 
& nu ska olle och fredde dra ut så jag blir ensam hemma, läskigt. 
nu ska jag fortsätta vara social på msn, ajÖ

hoj

Den:2009-05-06 Kl: 18:51:43 / say what? / Kommentarer: 0
trött som satan är jag. sov inte många timmar alls inatt, men klev upp endå för att första lektionen så hade vi bild, och vi fick trycka på egen t-shirt. så det va den enda andledningen jag kom till skolan ens.
menmen, efter matte lektionen så gick jag hem. va för trött, orkade verkligen inte vara kvar. väkte olle när man kom hem, vi satt och spelade bomberman 3 i typ 3 timmar.

bloggen kommer att se ut såhär tills hänni orkar fixa till den på riktigt, haha.
för det första så är det för svårt för mej att göra det bra, eller göra det i överhuvudtaget. sen så är det för mycket jobb för mej, och ja jag är väldig lat av mej..

..men nu kom pizzan hem, så PUSS PUSS ! ♥



damn.

Den:2009-05-06 Kl: 02:08:14 / say what? / Kommentarer: 0
konstig dag altså.
kollade på min profil på gavlefesten (hugelajto) totalt chockad! kolla.
senare på kvällen får jag skumma sms om min blogg, orkade inte bry mej om det först. men beslöt mej för att kolla endå. SHIT! min blogg är super duper mega fjortis barbie rosa ?!?!?!?!?!
hanna & moa.
ringde upp dom direkt, va lite små ''sur'' men så fort dom svarade i telefonen så dog vi av garv direkt. eller moa försökte neka endå fastän jag själv har sett det med mina egna ögon, haha cp.
fast det är faktiskt rätt snyggt endå såhär tkr jag endå, visst? kanske pimpar till den lite mer sen är den klar :) det enda som fattas är kort. men jag ska vara hannas modell nån dag snart så då kanske jag tar på mej min rosa klänning, 
who knows? jag kanske är en ''cinderella'' endå......

you say what?

Den:2009-05-05 Kl: 23:20:16 / say what? / Kommentarer: 0
SUG på den du höng.
mohahaha ..

gäst bloggan HTH är i farten.
eftersom höng är så jäkla anti blogg.
och har världens bloggtorka så har jag gjort detta.
enbart för att retas.there you have me!

ja jag gillare ;)


RSS 2.0