Ip Man

Den:2010-08-31 Kl: 23:26:25 / say what? / Kommentarer: 0
Min första riktiga skoldag idag, pigg kan man inte precis säga att jag är. Fast tro det eller ej så är det faktiskt liite skönt att börja skolan igen. Träffa alla igen, och få tillbaka rutiner!
Och vet ni vad? Mitt sista år!

Jag har precis kollat klart på Ip Man 2. Ni som inte har sätt ettan, tanka hem den diiirekt! Deet handlar om Bruce Lees tränare, och ni kan då tänka er hur awesome han är.

 

 

Jag älskar kampsort! Det är så fascinerande, så coolt! Önska att jag kunde.. 


i'm comig home again

Den:2010-08-27 Kl: 18:24:45 / say what? / Kommentarer: 0
Gårdagen var jag utan internet, jag tror jag dog lite.
Dom som bor i gavlegårdarnas lägenheter måste byta internet
för gavlenet ska säljas och blablabla.
Huvudsaken att internet funkar nu!
Skolveckan har gått otroligt bra, första riktiga lektion igår, fast vi fick sluta en timme tidigare så det va inte så drygt och vi hade sovmorgon till klockan halv ett.Idag va vi ledig så jag passade på att städa och då menar jag verkligen STÄDA. Nu är det helt kliniskt rent (nästan iallafall) Lagade mat efter städningen och åt.
Så nu sitter jag i soffan helt glad och nöjd med livet.
Ikväll blir det Falun med Fredrik!

School start

Den:2010-08-23 Kl: 23:35:24 / say what? / Kommentarer: 0

Första skoldag idag, va inte skit jobbigt direkt. Klockan 9 skulle vi samlas i aulan (det va de jobbigast av allt) sen samlades klassen och prata lite sen va de allt. Nästa vecka börjar vi skolan på riktigt, blir lek vecka den här veckan! Imorn börjar jag 9 och vi ska leka med ettorna, spännande.. eller?

Idag så gjorde jag syntest till körkortet så nu är det bara att vänta på tillståndet. Det känns hur skönt som helst att äntligen börja på kortet. Jag ångrar att jag sköt upp på det. Men aja, bättre sent än aldrig.

Imorn så blir det lek dag, resten av veckan också. SKÖNT! Ni såg väl på fågarna på fortet idag?! Underbart med nya avsnitt.

Falun?

Den:2010-08-21 Kl: 11:41:11 / say what? / Kommentarer: 0

Jag känner mig lite bättre idag, skönt. Och jag ligger fortfarande i sängen helt nyvaken och försöker planera dagen, one thing's for sure jag måste verkligen städa idag! Efter inläget blir det att väcka Fredrik så att han piggnar till lite och hjälpa mig att städa.

Det ser ut som om det lutar mot Falun hållet idag, Jag har fått hem mina papper om körkortstillstånd, ska skriva på - syntest och sen skicka in.

Väcka Fredrik var det ja,

over n' out! /H


music is my drug, spotify is my dealer

Den:2010-08-21 Kl: 00:15:22 / please don't stop the music / Kommentarer: 0

Nu var det ett bra tag sen jag tipsade en om en låt.
Den här gången blir det fler låtar som ni kan hitta på spotify, ni har väl spotify? ah, jag tänkte väl!

  • Fort Minor - Believe me
  • Gorillaz - Dare
  • Stor - Gata upp gata ner
  • Scarface ft. Nas - In between us
  • Fergie ft. Cypress Hill ft. Slash - Paradise City
  • Usher - Confession
  • M.O.P - Bangtime

    enjoy!


21 augusti.

Den:2010-08-20 Kl: 22:51:20 / say what? / Kommentarer: 0

Ush vad dåligt jag mår, värk i både huvudet och kroppen, fryser om fan och illamående lite till och från. Och har har man fått många timmars sömn igår, faktiskt ingeting alls. Jag förstår inte, jag va trött man kunde verkligen inte sova. Inte roligt precis, hoppas jag blir lite bättre i helgen. Skolan börjar ju om tre dagar och man vill inte missa så mycket i början.
Egentligen så skulle jag och Fredik vara i Falun nu,

men nu vet ni ju hur jag mår så det blev inte av. Istället så ligger jag i soffan med täcke och kudde och försöker att få upp värmen i kroppen.

På tv så är det bara skit som vanligt men jag kan nog slå vad om att exakt allt är bättre än vad som visas på min tv ruta, kan ni gissa vad det är som jag ligger och kollar på?

Wow, alltså World Of Warcraft!

Skulle ni vilja vara i mina skor nu? skulle inte tro det va.
Nu ska jag vila lite så att man blir någorlunda pigg imorn,
over n' out /H


I wanna be with you

Den:2010-08-19 Kl: 20:20:26 / say what? / Kommentarer: 0
Skönt med en vanlig dator igen, en stationär dessutom!
Vi hade hämtat min gamla dator som va i Falun, fixa o trixa lite. Så nu funkar den hur bra som helst, Windows XP blev de också, va inte igår. Men vi har ingen dataskärm, eller vi har en skit gammal liten låda och färgen är bara gul typ. Fast vi brukar ha den kopplad till stor tv'n, kanske hur skönt som helst om man ska spela. Vilket man har gjort mycket av de senaste dagarna.  Fyfan vilket trök väder det har varit, regnat konstant.
Imorgon är det fredag, sista helgen på sommarlovet.
Det ska faktiskt bli skönt att börja skolan igen, jag behöver rutiner! Och det är faktisk mitt sista år i skolan, sen kommer jag aldrig mer att gå i skolan (vad jag vet)
vuxenvärlden here I come!
Jag har ÄNTLIGEN tagit handelarkursen till körkortet! Så nu ska jag bara fixa papperna och efter de får Gävles gator se upp ;)

the vandrande virus did it again

Den:2010-08-17 Kl: 20:57:30 / say what? / Kommentarer: 0
igår kväll lyckades jag fixa virus på den andra datorn. massa fönster som ploppade upp, jag stängde av datorn. sen vägrade den att starta igen, suck. så nu får vi hålla tummarna att fredrik kan fixa den. vi har en tredje data hemma, men vi får inte igång internet den på den. så från o med nu så blir det mobilen som gäller, lite drygt men de funkar. jag har lyckas krasha tre datorer på mindre än en vecka, och sen dess har fredrik kallat mig ett vandrande virus. jag har aldrig riktigt hållt med honom men nu när jag har krashat båda laptopen så kan jag väl hålla med att han har liite rätt, liite. det spöregnar ute, då menar jag verkligen spöregnar, det gar regnat i stort sätt hela dan. jag bestämde mig för att baka eftersom det endå skulle bli en inne dag. det blev hallongrottor! och till middag blev det marinerad kycklingfile med ris o nå sås, satt inte fel de inte. aja, i väntan på att datorerna ska lagas så blir det att surfa på mobilen, och de blir inga bilder heller. jag förstår inte varför det inte går att ladda upp en bild. får kika på det där nån annan gång, nu mys med hunden & cougertown på tv, ciao!

bedtime

Den:2010-08-13 Kl: 00:39:35 / say what? / Kommentarer: 2
gud vad jag längtar till söndag nu! just nu så är det ju sommaryra till söndag. jag vill dit, jag älskar karuseller och allt som hör till en marknad. så klart så ska jag åka och jobba imorn! och inte är ledig förns på söndag. men som tur är så har hann lovat mig att följa med mig på yran, åka massor med karuseller och sist men absolut inte minst, ÄTA LANGOS!! det kanske är de godaste som finns? jag tror fan det. just nu ligger jag i sängen och skriver från mobilen, mkt skönare än att sitta med en varm bärbar knät. så himla skönt att man ligger i sängen vid den här tiden och känna sig trött! de senaste dagarna så har jag haft så sjukt för att sova, jag vet inte alls vad de kan bero på, men drygt är det iaf! jag har installerat photoshop på datorn, blev så sugen på att lära mig programmet! har varit det länge, men nu jävlar. nej nu ska jag krama lite på min man, bless.

peace in a time of war

Den:2010-08-09 Kl: 21:36:01 / say what? / Kommentarer: 0

Det går hur bra som helst att ha Rosso här hemma, han älskar verkligen att simma efter pinnar, flaskor, ha i stort sätt allt,
Kolla Fredrik! haha, gull ♥
Nu har jag sett bilen irl!
Jag älskar den. som sagt, 5 säten. MEN den va hög. Skit rymlig, halv combi var det också.För det fick plats med två asiat män i bak, mer om det sen. Den hade cd spelare, ac och allt sånt. Men jag fick inte köra den för mamma :/  Men det är bra endå, jag ska på kursen på söndag och sen måste jag vänta på att dom ska godkänna personen som ska köra med mig osv, hoppas det inte tar för lång tid. Jag satt i förarsätet och testade växelspaken o grejer, skit roligt!
Jag och morfar skulle ta vinterdäcken till förrådet hemma hos honom. När vi var klara så stängde vi bak lucken, den gick ner men den hakades inte fast liksom. Vi höll på och försökte låsa den och de gick att låsa, men så klart inte att öppna!
Vi försökte att få upp luckan ett litet tag, vi körde ner till parkeringen och fortsatte där, lång historia kort. Det sluta med att jag + fyra asiat män försöker få upp luckan, både från insidan och utsidan av bilen, okej jag hjälpte inte till så mycket kanske, hämta lite små saker.
Efter ca 1 timme så gav dom upp. Så luckan är fortfarande låst sådär, vad jag vet.
Men det gör inte så mycket just nu endå. Däcken är borta, jag ska inte övningsköra på ett tag (inte för lång vänt tid hoppas jag!) och jag ska inte resa nånstans med stora väskor, vad jag vet.
Nu ska vi baka sockerkaka, riktigt gott va!


la familia

Den:2010-08-08 Kl: 20:04:02 / hugelajto's art. / Kommentarer: 1
just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och plocka upp mig i min nya fräsha bil. okej den ser inte exakt ut som bilderna ↓ det är bara 5 platser, men det är fortfarande en combi.
iallfall så kommer jag snart att få träffa min underbara familj, jag ska åka med dom till morfar och bara vara ett tag sen vet jag inte vad som händer ikväll, vi får la se.
nej nu måste jag springa ner, ciao!

shut up and drive

Den:2010-08-08 Kl: 07:38:36 / say what? / Kommentarer: 0
ojojoj vad jag har hållt på.
jag vaknade klockan halv 3 idag, altså inatt. har varit vaken sen dess, som ni ser så är det ny design på bloggen. har klickat runt och testat lite själv och så, det får duga tillsvidare. funderar på om man kanske ska gå och lägga sig i sängen bredvid älskling igen, tror fan det. men innan det så vill jag bara säga..
.. JAG HAR FÅTT EN BIL!
si, ni läste rätt.

inte dåligt de inte! den 15 den hår månaden så ska jag gå på handledarkursen för att kunna få börja övningköra, äntligen säger jag bara!
nu vill jag bara stänga av datorn och in till sängen, adíos!


perisko/aprikoskaka recept

Den:2010-08-07 Kl: 00:01:39 / say what? / Kommentarer: 0
jag har tänkt att skriva hur länge som helst men de blir aldrig av.
datorn är för de mesta avstängd, ni som känner mig vet hur det är hos mig, vad hände?
(datorn = den andra bärbara är fortfarande död tills vi har en hittat en ny hårddisk till den)
de har bara varit tråkiga dagar, regnat och grejer, förutom igår och idag då.
men de regniga dagarna så har jag bara chillat lite här och där inomhus, bakat loss hemma.

en gång gjorde vi aprikos/periskokaka,
så här gjorde vi:

man behöver inte köpa massa mjöl, ägg och allt sånt där. vi har kommit på värsta grejen som vi inte har tänkt på förut. ni vet att man kan köpa sån där mix påsar? det är bara att blanda med vatten så har du deg och in i ugnen bara, sjukt bra och inte alls dyrt om man inte är brät och måste köpa dyra märken på mat också. willys, ica eller eldorados funkar fint för mig.

fast kanske inte toapapper, vissa är så hårda, obekvämt


RSS 2.0