GONE

Den:2008-09-27 Kl: 22:56:23 / say what? / Kommentarer: 0
lägger ner skiten nu (: bilder kmr att finnas på bilddagboken.se ( hugelajto )
bye

Döskalle.

Den:2008-09-23 Kl: 23:36:42 / say what? / Kommentarer: 0

så här ser den första döskallen jag nånsin har tatuerat ut (: men den e ej klar! kanske ni ser, rätt långt ifrån klart.


23 september.

Den:2008-09-23 Kl: 22:35:32 / say what? / Kommentarer: 0
idag så följde älskling med till praktiken idag (: och på vägen dit så kollade vi på filmen Wall-E , altså de enda jag säger är; KOLLA PÅ FILM JÄVELN! så jävla bra film, tkr jag iaf ;;
men ah, sen kom vi hem till gävle runt halv 4 tiden. och som sagt så skrev jag att jag skulle fixa naglarna, så då gjorde jag de. vart super snyggt, massa mönster och skit, hur coolt som helst.

sen va jag på väg hem och hamnade på treffen ( varför vet jag ej, totalt mobbat ) träffa några där, satt och prata lite och så. när jag kom hem sen så va petrus och erik hemma hos hem och spelade Oblivion. jävla idioter säger jag bara :P
ne annars har de inte hänt så mkt, dom har dragit..

imorn äre studiedag, fyfan vad skönt! ska sova ut som satan, fast får bara sova till kl 2 =/ ska tatuare vid två, sen ska jag moa och hanna dra till bibblan här i Sätra, vi ska göra nå skit läxa som vi fick i svenska. vem fan bryr sej om ett bibliotek ? inte jag iaf. aja, sen blir väl där nån timme, sen hem käka loss och sedan tatuera igen. rätt soft dag endå :)
ska fortsätta kolla på vänner iaf, ääälskar vänner. bara så ni vet, har alla 10 avsnitt på datorn och kolla på alla om och om igen, fast på min stationära, så jag kopplar från datorn till tv:n , måste jämt ha vänner i bakrunden! men nu har jag faktiskt tänkt på att byta serie, ska börja kolla på Steve Urkel! de va verkligen inte igår, så nu jävlar blire att tanka loss ;D


over and out! /H

22 september.

Den:2008-09-22 Kl: 22:35:08 / say what? / Kommentarer: 0

idag har jag vart ledig, hur skönt som helst ;; imorn blire praktik, de e hur soft som helst. och sen på onsdag .. då e man ledig också! jävligt skön vecka.
annars i heljen hare inte hänt så mkt, festat lite och så (:

och imorn ska baby följa med mej till uppsal :*
sen efter praktiken så kmr jag få nagel jobb! :D har lärlingar i klassen som utbildar sej till nagelspeciallist. och jag sa att jag kunde vara deras modell. så de va snällt gjrot av mej, i know.

aja, pallar inte skriva nå mer. kmr fan inte ihåg vad som händer i mina dar, kmr knappt ihåg vad jag gjorde imorse typ :P



over and out!/H

Äppelpaj, MUMS!

Den:2008-09-20 Kl: 20:42:58 / say what? / Kommentarer: 0
har nyss bakat äppelpaj med älskling, dom är i ugnen nu, väntar bara på att de ska bli klart ;D raawr.
ikväll så blir mys, ska va ute och grilla och så snart med älskling, wille, hans tjej och några till.
annars så har de väl inte hänt så mkt. de e redan lördag =/ heljerna går ju sjukt fort! men nu jobbar inte min baby nå mer så då har jag alltid nått att se fram emot när jag kmr hem ;; han bor typ hos mej :p

men ajaa, annars har jag väl inte så mkt att skriva .. när som helst så får jag iaf mitt eget ställe på gymmet V.I.B ska bara köpa målar färg och hyllor och sånt, sen kan jag börja göra iordning där. skönt att ha ett annat ställe än i köket :P
aja, inge mer att skriva. kmr inte på nått, helt brain death i skallen typ.

over and out! /H

20 september

Den:2008-09-20 Kl: 16:41:45 / say what? / Kommentarer: 1
ja nu va de ett tag sen jag skrev nått. har itne orkat, massa äckel virus på datorn.
men aja, har iaf orkar tagit tag i att lägga in alla bilder från kameran till datorn ;D

här är några tattoo's jag har gjort på sistonde.


  jag skuggade mer på den här. så kolla på bilden längre ner på sidan, så ser ni skillnaden (:
 
 

Söndag.

Den:2008-09-14 Kl: 13:31:06 / say what? / Kommentarer: 0
bakis? ja.
länge sen man va de :p haha. helt jävla slut.
aja, ska skriva lite om heljen (:

Fredag; hände de inte så mkt. va bara hemma och tog dt lugnt med älskling :) va otroligt trött i fredags. vet ej varför ;o

Lördag; anna och sara från hille fyllde 18 år!! så dom bjöd mej på fest då. och älskling va med.
de va hur roligt som helst. skit många folk kom, och massa med folk som man inte har träffas på åratals. hur roligt som helst hade jag. ja och nykter va man absolut inte (a) haha. aamen de va riktigt roligt att träffa alla gamla kompisar igen iaf (: 

har nyss vaknat typ så har verkligen inte orkat med nånting. bara degat i sängen framför datorn och med vänner på tv:n. that's the shit! (Y)
nu ska jag sova lite mer. känns som om de e en stor fet elefant jävel som sitter på min skalle typ.


over and out! /H

Torsdag.

Den:2008-09-11 Kl: 17:05:04 / say what? / Kommentarer: 0
ja då sitter man här igen,ovanligt? nej. haha
fifan i helvete vilken tröningsvärk man har gårdagen! HAHA .. man va heeeelt handikapp i skolan kunde inte göra nånting för de gjorde så ont. haha

igår satt jag och maria typ uppe hela natten för att försöka klura ut vad man kan göra för fint på bloggen. som ni kanske ser så har jag skaffat en ipod och en klocka ;; haha .. jag och maria har bestämt att vi ska ha dom flashigaste bloggen som finns. *good luck*

aja, annars händer väl inte så mkt. väntar på att älskling ska komma till mej snart (: myspys.

ni måste kolla på den här videon. de handlar om en vuxen man som e handikappad och vill jätte gärna vara med i olympic, men e för handikappad för att vara med. så hans pappa ställer upp och gör alla grenar med han, så jävla fint.
http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=8cf08faca5dd9ea45513
och ett annat klipp som e hur fin som helst. sök på youtube.com '' Christian the lion '' sen full story eller video. nå sånt. de kallar jag riktig kärlek!


over and out! /H

LÄS !

Den:2008-09-11 Kl: 16:52:39 / say what? / Kommentarer: 0

1. New York City har 11 bokstäver
2. Afghanistan har 11 bokstäver
3. Ramsin Yuseb (en av terroristerna vid Twin Towers 1993) har 11 bokstäver
4. George W Bush har 11 bokstäver

Det här hade kunnat vara en ren tillfällighet, men de blir mer intressant..

5. New york är den 11:e staten
6. Flight nr. 11 hade 92 passagerare (9+2=11)
7. Flight nr. 77 hade 65 passagerare (6+5=11)
8. Tragedin skedde 11 september, alltså, 11/9  (1+1+9=11)

Fortfarande tillfälligheter?

9. Totalt antal offer på flygen som störtade var 254 (2+5+4=11)
10. 11 september är den 254:e dagen

11. Den mest kända symbolen för USA (efter Stars & Stripes) är örnen. Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok - Koranen och är nummer 9.11 (9+1+1=11):

"For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt throughout the island of Allah and while some of the people trembled in despair still more rejoiced: For the wrath of the Eagle cleansed the islands of Allah and there was peace"

12. Samma år hade "Sagan om de två tornen premiär"
13.
Testa det här - det är sjukt !
- Öppna ett Microsoft Word-dokument och gör följande - Skriv med stora bokstäver: Q33 NY (Detta är flightnumret på det första plan som rammade Twin Towers)
- Markera Q33 NY och ändra texten till 48
- Ändra även textstilen till "Wingdings1"


Onsdag.

Den:2008-09-10 Kl: 15:47:21 / say what? / Kommentarer: 0
idag vare '' friluftdag '' i skolan ;D haha .. florist, frisör och textilare (lärlingar) 1or 2or och 3or va i högbo idag.
9.00 gick bussen från p1 .. de första vi gjorde när vi kom dit va att spela brännboll, fast man lärde vara två och två. altså springa och allt sånt tsm, i handkrok eller vad de heter. 2orna kom sist. 3orna vann med 5 poäng .. nära iaf!
aja, sen så vare tips promenad i 3,7 km.. ÅH FIFAN, jag vet. mina ben va spagetti när vi va klar :P haha .. aja, sen grillning på G .. och efter de så hade vi 5 kamp. textil A mot textil B .. B vann ju helt överlägset ;D altså B gick jag i då ;) så åkt vi hem runt 3 tiden. heeelt jävla slut. haha , så här mkt har jag inte rört mej på flera år kan jag lova er. och de hade regnat så gräset va helt halt och blött. haha, så man gled omkring där och såg ut som en mupp. haha
aja, sen ingeting mer roligt än så :P

så nu sitter jag här, och gör ingeting. helt jävla övertrött e jag också. skrattat så jävla mkt idag, helt otrolig skön klass och skola man har hamnat i iaf ;D så jag tkr att de e kul att gå i skolan, otroligt nog ;D haha.
yeye,


over and out! /H

Jorden går KANSKE under.

Den:2008-09-09 Kl: 23:36:07 / say what? / Kommentarer: 0

ja som ni kanske har läst så går jordens kanske under. men jag har en liten glad nyhet. dom skickar ut forskningsgrejjen imorn .. och om de skulle krockas. så dör vi om 1 månad.. så ni har 1 månad på er att leva!

fyfan när jag läste de, jag grät .. jag har absolut inge lust att dö. har så mkt jag vill göra innan de, skaffa familj och bli den kändaste tatuerare typ.. nej ush..
blir så less! dom borde forska om framtiden och shit ist, se till att jorden fortfarande ska finnas och massa sånt. vem fan bryr sej om hur jordens skapades! jävla idioter altså! ÅÅH


Tisdag.

Den:2008-09-09 Kl: 13:21:54 / say what? / Kommentarer: 0
åh fifan i helvete vad one tree hill e bra! ;o
andra avsnittet på sjätte sesongen e ute nu på piratebay! TANKA TANKA
shiet, helt otroligt hur spännande de är, tänker inte skriva nått om avsnittena, de får ni se själv ;)

idag har jag vart hemma, helt tvärsjuk :( snorig helt yr och hela fadderullan.. måste va nå sorts virus som går i sverige, alla e fan förkylda ;s
aja, idag kmr de nog inte att hända så mkt. ska vara hemma och bara ta dt lugnt så man blir någorlunda frisk tills imorn :)


over and out! /H

Måndag.

Den:2008-09-08 Kl: 21:14:28 / say what? / Kommentarer: 1
heelt slut altså. sov bara 2½ timmar inatt ! ;o tvärfastna framför datorn ju, haha. men sånt kan hända. tur att man va på praktiken så man kunde vila på massagebänkarna (a)
jaja, annars hare väl inte hänt så mkt. träffade marvin och gökhan på stan när jag kom till gävle, följde med dom och kollade på jackor, riktiga fula typer dom där två ;D haha.

idag så skulle jag egentligen tatuera, men de blev inte av. kanske va lika bra de, ser dubbelt typ för jag e så trött ;D gick hem till morfar ist och umgåsade med han. på vägen hem så sprang jag och Tilde (min lillasyster som e 3 år) hem. men hon orkade att springa längre än vad jag gjorde. pinsamt värre. helt sjukt hur snabbt man kan förstöra konditionen! ;o jag menar, sportade fyra sporter samtidigt förr. men slutade med ALLT .. så nu e man jävla tjockis. orkar fan knappt gå till toan som e 2 steg från mitt rum :P haha .. shame on me! och börja tatuera e väl inte sån stor hit för konditionen, de e ju riktigt tjockis jobb ju ;D

väntar spänt på one tree hills andra nya avsnitt ska komma ut, LOVE IT!
aja, finner inga ord nå mer.
jo! nån som e rätt bra med blogg och shit? behöver hjälp med att styla den och en header (a)

over and out! /H

Söndag.

Den:2008-09-07 Kl: 21:08:50 / say what? / Kommentarer: 0
ja då har älskling åkt :( han åker och jobbar imorn.. men han ska bara jobba där typ 2 veckor till sen slutar han där :) skönt de. så jävla tomt när han inte e här i sängen med mej :/ har skit svårt att sova utan honom. men vi kanske får en egen lägenhet snart, för familjen ska flytta till hudiksvall och öppna en resturang där, så då ska jag bo kvär här i gävle med fredrik. ska bli riktigt mysigt :)

aja, annars hare inte hänt så mkt i heljen. i lördags så va jag fredde med emma och tavo. vi spelade mulle och vi hade köpt massor med chips och dip, läsk popcorn godis mm .. fifan vad tjock man kände sej, men de va jävligt mysigt att bara ta dt lugnt med kompisar. ist för att festa och sånt, tkr jag e helt uttjatat.. i veckan så har jag tatuerat massor också ;D men inte har tagit kort ;o glömmer de hela tiden. men aja

praktik imorn i uppsala. kanske blir en tattoo då :) vi får se om tatuerarna har tid imorn då :D ajaa, orkar ej skriva nå mer. ska fortsätta vara social på msn och glo på vänner.

over and out! /H

3 september 2oo8!

Den:2008-09-03 Kl: 19:27:26 / say what? / Kommentarer: 0
hejhejhallå! :)
länge sen jag skrev nu. min stationära eller vad de heter e cp. har fått trojan där :/ poppar upp massa reklam och shit hela tin och allt e så jävla segt.
men nu jävlar, i måndags köpte jag en ny dator! en hp dv71035eo ;) en bärbar altså. ligga i sängen jag och kolla på vänner som tidigt. hur skönt som helst :D

annars så hare väl endå inte hänt så mkt. var i studion i måndags och tisdags, fick hjälpa till och skissa tatueringar som folk skulle ha. och så skissa jag på en tatuering som jag ska ha på måndag :) ska bli riktigt roligt. men smärtan. ska ha de under nacken ;D

skolan idag då, riktigt roligt faktiskt att gå i skolan, helt otrolig rolig klass man har :D idag så började en till i min klass, en kille faktiskt. han e också lärling, ska gå tatuerar linjen som jag ;) fast hans praktik e i södermalm eller vad staden heter :P hehe. om ni undrar så går jag inte i en ensam klass ;D när jag går i skolan för att läsa kärnämnena så går jag med textilklassen. finns andra lärlingar där också, fast de e nagelspecialist och en textiltryckare :)

imorn kmr baby hem! (: gud vad jag saknar honom. fastän vi e borta 3½ dagar ifrån varann så äre grymt jobbigt :(
i torsdags förraveckan så köpte älskling en bärbar dator också, en nästan lika dan som jag har. fast min processor e bättre och har mer minne och bättre grafikkort. men annars ser den exakt lika dan ut. om ni känner mej och fredde så kan ni föreställa er hur de kmr se ut under heljen ;D haha .. båda sitter med en varsin dator framför sej i sängen och skriver med varann på msn typ. haha,

igår så tatuerade jag 3 st (: blev riktigt bra. men har inga kort. eller jag har men inte orkat lagt in dom på datorn ;D
aja, no more to skriva. blev lite mkt. men men..

over and out! /H

RSS 2.0