28/8-2oo8

Den:2008-08-28 Kl: 22:46:16 / say what? / Kommentarer: 2

Tjo (:
nu när man har lärt klassen så är dom hur sköna som helst! helt underbar klass man har ju.
har inte tänt så mkt idag, baby kom hem idag. så jag åkte hem till honom och vi åkte till clas olsson och han köpte en ny bärbar dator, fett soft. men jag får inte röra den .. haha, jag har en förmåga att förstöra elektroniska saker. lyckades krascha 3 datorer på 1 vecka :/ en mac dator inlkusive, som  e rätt svår att krascha.. menmen, sånt e livet.
aja, sn var vi där ett tag och tog dt lugnt. sen när jag kom hem så tatuerade jag lill emma :) riktig go' tjej de där. riktigt nöjd blev både jag och hon!
Skola imorn, börjar halv 9 och slutar kvart i 11, helt underbart.
iheljen vettefan vad som händer. kanske åker till tattoo mässan i Sthlm (: vi får se vad som händer. men en sak vet jag iaf att jag ska göra, mysa loss med älskling! saknat han satan va. men antagligen kmr han sitta framför sin jävla dator 24/7 nu :P haha. ( jävla onlinespel )
ajaa, nu ska jag ligga i sängen och glo på vänner (de bästa som finns typ!)
over and out! /H


Heelt slut!

Den:2008-08-26 Kl: 21:33:35 / say what? / Kommentarer: 1
Andra praktiken gick bara bra, har hur jävla roligt som helst där! :)
men nu e jag helt trött. kom hem och tatuerade två personer idag.. riktigt nöjd blev jag! min första fot-tatuering jag har gjort också :)
annars så hare väl inte så hänt så mkt, skola imorn :/ suck. men ska väl inte klaga så mkr, för sovmorgon till kl halv 11, slutar runt 3 tiden.
vettefan varför jag börja blogga egentligen. har inte alls mkt att skriva :P aja, får se hur länge jag orkar :D
over and out! /H




 

Första praktikdagen.

Den:2008-08-25 Kl: 22:26:08 / say what? / Kommentarer: 0
första praktik dagen idag då. riktig nervös va jag, har aldrig åkt tåg ensam förr! haha, och aldrig till uppsala heller, men som tur är så hittade jag direkt! riktigt stolt är jag över mej själv.
när jag väl va där så gjorde jag inte så mkt, eftersom de va min första dag så fick jag inte tatuera nått, men de gjorde inget. man lär sej lika mkt genom att titta också. kom dit runt 10 tiden åkte hem runt 6. tiden bara svishaa förbi när man är där, sjuk roliga folk som jobbar där altså :D haha..

sov hos älskling igår, och han skulle upp kl 5 och åka och jobba i sthlm! ;o ja så då lärde jag kliva upp kl 5 också så dom kunde skjutsa hem mej. så e helt jävla slut i huvet, ont i huvet har man också. för de e inte presic tyst i en tattoo studio om man säger så :P hehe.
tänkte gå och lägga mej snart, efter jag har fått nog av online spelen jag spelar! haha., sowhat om jag e data nörd.
over and out! /H


 

Tattoo'n jag gjorde på Wille. första gången jag skuggade, skuggfärgen blir mtk snyggare när de har läkt (:

24 augusti 2oo8 !

Den:2008-08-24 Kl: 20:44:50 / say what? / Kommentarer: 1
har inte hänt så mkt i heljen.
i fredags så tatuerade jag wille och hans tjej :) första gången jag skuggade. riktigt nöjd blev jag! bild kmr sen. sen så va jag på fest hos gullis Ado, han fyllde år. riktigt soft vare.. är just nu hemma hos min älskling :) imorn åker han och jobbar igen :( och sen imorn så blir de första dan på praktiken i uppsala! fett najs. e iofs inte alls nervös, har ju vart där flera ggr. är bara nervös över att gå vilse! haha. dom andra gångerna jag har vart där så har ju älsklingen min skjutsat mej dit, men imorn ska jag ta tåget helt ensam, och sen hitta till studion. mitt lokalsinne e värre än en guldfisk! bara så ni vet :) kmr också tatuera för första gången i studion imorn, ska bli riktigt roligt. samtidigt nervös, eftersom tatueraren kmr sitta bredvid mej och se om jag gör nå fel eller nått :P
aja, annars finns de väl inte så mkt att skriva om :) joo, i torsdags 9 MÅNADER med baby <3 helt lovely.
aja, ska åka och köpa lit sips nu, muuums. OLW sour cream & onion solrosolja skiten, raawr säger jag bara. haha
over and out! /H

Första skoldag.

Den:2008-08-20 Kl: 16:55:56 / say what? / Kommentarer: 0
Första skoldagen idag, riktig nervös va jag! :o
men det gick bra, ska bli kul och börja skolan igen :) har inte gått i skolan på 1 år kanske. och gå i en linje där man vill också, de e ju underbart :)
rätt soft schema också, kmr ju bara gå i skolan 3 dar i veckan. sen kmr jag vara 2 dagar i veckan i uppsala, i tattoo'n studion där jag ska vara lärling. fick veta att jag e den enda i hela sverige som kmr gå den här utbildningen! :D
aja, har inge mer att skriva just nu :)
saknar min baby otroligt mkt! :( <3 men han kmr hem imorn!
over and out! /H

2008-08-19

Den:2008-08-19 Kl: 21:38:38 / say what? / Kommentarer: 0
Har inte gjort så mkt idag, har fyllt i yektas tattoo, och så har jag gjort en till idag :)
annrs så har jag vart på barnkalas, alltid lika kul och gott! :D
imorn börjar jag skolan, längtar satan va!
aja, inge mer att skriva just nu. pallar inte heller.
over and out! /H

Mina tattoo's

Den:2008-08-19 Kl: 00:13:53 / say what? / Kommentarer: 3
dom här två har jag just nu på mej. hjärtan gjorde min kille på mej som alla hjärtansdag present. och stjärnorna har jag gjort på mej själv, därför ser de ut som de gör. haha

 

Tattoo's

Den:2008-08-19 Kl: 00:11:13 / say what? / Kommentarer: 1

Några tatueringar som jag har gjort

       


Blogga!

Den:2008-08-18 Kl: 23:00:04 / say what? / Kommentarer: 0
Eftersom det här är mitt första inlägg så kan jag väl börja med att skriva lite om mej, eftersom jag har inget att skriva om just nu :P
Jag heter Huong och snart e 17 år, bor i gävle.
jag har en uuuunderbar kille som heter Fredrik, my baby <3
annars så tatuerar jag hemma. ska börja på tatueringslinjen vettni! dom tog bara in 2 pers, men som de ser ut nu så kmr jag nog gå ensam på den linjen, lite soft de ju. först i hela sverige med tattooutbildning, så om 3 år är ni alla som läser bjudna på min studenfest! för jag lovar er, de kmr bli stort ;)
jaja, men annars finns de väl ingeting mer jag vill/orkar skriva mer om. vi får väl se hur länge jag orkar hålla på att blogga. men annars så finns jag på bilddagboken, samma nman där (hugelajto)
btw, vill ha en tattoo? adda; [email protected]
over and out! /H

RSS 2.0