tattoo

Den:2010-01-31 Kl: 19:56:20 / say what? / Kommentarer: 2
sitter just nu och kollar på tattoo highway.
och jag känner hur mycket jag saknar att tatuera. jag va långt ifrån wow, jag va bara nybörjare. men alla måste ju börja någonstans.

i love that you love me

Den:2010-01-31 Kl: 18:07:14 / say what? / Kommentarer: 0
ursäkta frånvaron.
har ju varit sjuk så jag har knappt orkat starta datorn ens. och nu i helgen så har det varit den bästa helgen på länge ska jag säga er! denna helg så har min boyfriend fått sovit hemma hela helgen! :) har varit så underbart mysigt. men nu har han åkt tillbaka till Birka igen *sad face

imorgon är det skola igen, känns konstigt att gå tillbaka det. vettefan om jag ser fram emot det eller inte. familjen min är i vietnam just nu! så fuskigt, själv så får man stå i ut det här jävla äckliga, kalla, snö-iga vädret =/ positiv tänkande var det ja!
dom har gjort om på blogg.se? gissa hur lång det tog innan jag hitta till nytt inlägg?
idag så tänker jag faktisk inte predika om må-bra-grejen, för just nu så mår jag inte bra. inte psykiskt så. jag är så trött, har inte sovit så många timmar inatt, if you know what i mean ;) haha nej skoja.

sjukling

Den:2010-01-26 Kl: 22:21:15 / say what? / Kommentarer: 0
ja nu ligger man i sängen och alldeles snorig och lite febrig, kul. nu när man börjar tänka positiv så  blir man sjuk? haha nejdå. på tv skärmen så visas paradise hotel. inte för att jag följer det, men det  finns inget bättre på tv. nej nu ska jag läsa lite ur slash boken och sen sova. god natt

jag har rätt..

Den:2010-01-25 Kl: 22:34:56 / say what? / Kommentarer: 1
jag har rätt till alla mina känslor.
jag har rätt att göra misstag.
jag behöver inte le när jag gråter.
jag har rätt att avsluta ett samtal.
jag kan få lov att må bra trots att andra mår dåligt.
jag har rätt att avgöra om det faller på min lott att hitta lösning på andra människors problem.
jag har rätt att växa och förändras.
jag har rätt att sätta gränser, vara självisk och ställa krav på andra.
jag kan vara arg på någon jag älskar.
jag har rätt att ta vara på mig själv, oavsett omständigheterna.
jag har rätt att tycka om mig själv.
jag har rätt att be om hjälp.
jag har rätt att bli behandlad med respekt.
jag har rätt att ändra mig.
jag har rätt att säga '' jag vet inte ''
jag har rätt att säga '' det håller jag inte med om ''
jag har rätt att vara stolt över min kropp, uppskatta min ålder och mina erfarenheter.
- tänk på det.



annars så har dagen varit bra. jag har köpt tyg från min praktik för att sy gardiner. så håll utkik efter bilden sen när det blir klart! kommer att vara läcker ;) idag så följde jag med till ett AA möte.


sinnesro

Den:2010-01-24 Kl: 18:26:31 / say what? / Kommentarer: 0
att må bra är en lång process, att finna sinnesro händer inte bara över en dag.  först och främst så ska man börja tänka på sig själv. ja jag vet att ni har hört det förut.
alltså förut så kändes det som om jag levde i en bubbla, jag visste inte vad verkligheten va. känns hemskt att säga det. men allt kändes så overkligt, som en dröm ungefär. jag kan inte förklara på något bättre sätt. men efter veckan när jag fick säga hur jag kände mig utan att folk dömde mig, utan att vara orolig att dom skulle tänka att jag va helt störd i huvet. min bubbla börjar att försvinna, jag börjar förstå verkligheten, jag hänger med i livet liksom!
det är så sjukt viktigt att säga vad man tycker och tänker både bra och dåliga saker. jag va en sån person som höll käften om exakt allt. jag sket i mina känslor, jag hjälpte alla andra så dom mådde bra för då mådde jag bra. men så ska det inte vara. klart man ska hjälpa till andra när dom behöver, men BARA om man vill det själv osv. jag levde på andras känslor förut. va dom glada, var jag glad osv. det är ju inte rätt och det ska ändras. om te.x den andra personen är ledsen och deprimerad varför ska jag vara det också? vad kan de hjälpa? absolut ingeting. det är då man ska rycka upp sig och kunna hjälpa personen som är ledsen.
ni har säkert hört allting förut, men har ni tagit åt er då? det skadar ingen att få höra det igen :)
en bön som jag har lärt mig.
den här bönen är bra.
den enda ni kan förändra är er själva, ingen annan! och det krävs mod att förändra er själva, jag vet hur svårt det är att ta tag i sig själv att verkligen börja ta hand om sig själv och tänka på sig själv. nu menar jag inte att ALLA har det exakt så här.
  • jag håller inte på att skriva såhär för att predika osv. allt som jag skriver och kommer att skriva hjälpte/hjälper mig så otroligt mycket. därför vill jag dela med mig så ni kan få andra tankar.

home again

Den:2010-01-22 Kl: 21:48:30 / say what? / Kommentarer: 1

 

ja då är man hemma igen.
det fanns inge internet eller nånting där borta, synd att man inte kunde få skriva dag för dag hur allt kändes och vad man fick göra osv. ni förstår inte hur bra dom här 5 dagarna har varit!
innan jag åkte så var jag så rädd, så jävla rädd! nya människor, nytt ställe och ja, och tanken ''dom kommer inte att förstå mig, dom kommer tro att jag är helt jävla dum i huvet'' men jag bestämde mig endå att åka. rädslan ska inte få styra mig! vet ni? jag ångrar inte en endaste sekund att jag åkte dit! redan första dan, första timmen så kände jag att det skulle bli hur jävla underbart som helst. och det som känns skönast är att jag fick veta.. jag är inte ensam. och att jag gick emot mitt rädsla, och den känslan är så underbar!
jag skriver mer om hur det var, jag är så himla trött. både fysiskt och psykikt. verkligen berg och dal bana för känslorna där borta.
men aja, mer om det imorgon.
när man kom hem så väntade älskling i soffan på mig. jag har aldrig mått så här bra som jag gör nu. och jag vet vad jag ska göra för att jag ska må bra!

söndag.

Den:2010-01-17 Kl: 20:41:28 / say what? / Kommentarer: 0
igår så kom Harold och Doris och hälsade på, mycket mysigt. Senare mot kvällen så åkte jag, Petrus och Harold till Rack n' Roll och spelade biljard och drack öl. herregud vad roligt det är att spela biljard egentligen! bara att hitta de rätta folket. Efter ett tag så kom Petrus tjej och hennes kompisar och drog med oss på fest på öster, och jag var redan lite små full. Det var rätt dött där på festen, men det var roligt endå, gratis dricka!
sen så åkte jag och Harold hem, hämtade upp syster först och sen åkte förbi max, fyllekäk är det godaste man kan äta! samtidigt som vi åt så kollade vi på filmen UP, harold hade inte sett den?! (drive in på max) aja. somnade inte förens klockan var 4-4.30? och så kom älsk och väckte mig runt 9. man mådde inte skit bra eller och är döö trött just nu.
ska alldelex strax packa, imorgon så åker jag till hudiksvall på anhörigsvecka, blir borta till på fredag. och det ska bli spännande, fast lite läskigt. eller mycket läskigt! är så blyg osv. hittar jag nån dator eller trådlås internet så kommer jag att skriva varje dag hur det går och vad som händer där borta! alla som har varit på en sådan vecka har sagt att det är skit bra, att man mår så jävla bra efteråt. jag gör endast detta för mitt förhållandes skull, för jag är ''ny'' i den här världen och just där får man veta mer om allting osv och får då lära mig hur jag ska handsaks med saker och ting.
  • packa
  • macka + te
  • sova

buddah

Den:2010-01-16 Kl: 15:48:01 / say what? / Kommentarer: 0
hemma från stan igen. fick med mig båda lips skivorna och en underbar tavla som hånger ovanför soffan just nu. fast subways var höjdpunkten. simon är här just nu, snart kommer pettan också.
(bästa mobil kameran!)

subways is the shit

Den:2010-01-16 Kl: 12:10:52 / say what? / Kommentarer: 0
oväntat kväll igår. var menad att syster skulle komm och sova över. rätt som det var så hamnade jag på soffann och hadde hela familjen i hela lägenheten. men det var mysigt att träffa dom igen, hade inte träffat dom sen julen :) imorse klockan 9 typ så blev jag pussad i pannan av älskling, mysigt :) hela familjen har åkt tillbaka till falun igrn förutom syster. vi tre ska snart åka till stan och äta subbways! senbliir det jakt efter lips :D nej nu måste jag röra mig mot bussen.

sweet dreams

Den:2010-01-14 Kl: 23:10:09 / say what? / Kommentarer: 1

jag ligger redan i sängen och jag är trött, hoppas att man kan sova. hatar när man är skit trött och endå inte kan sova! många säger att det beror mycket på att man tänker för mycket och lalala. men det konstiga är att jag inte alls tänkar på nått? det bara susar i skallen. morgon dagen kommer att spenderas med mannen min UTAN att han lär åka tillbaka och äte. så hoppas att han orkar laga nått gott imorn! nej tänkte bara skriva lite snabbt sådär.
(älskar nya schemat!)


helt ärligt?

Den:2010-01-14 Kl: 22:24:13 / say what? / Kommentarer: 0
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6428781.ab
helt ärligt, vad tänker folk med?? jag blir så arg!
jag blev medlem igår i en grupp som heter '' killarna mot tjejerna '' men så idag så var det tydligen '' vi har sex med våra föräldrar '' något sånt. jag blir så less på folk! vad tänker dom med, allvarligt talat..

förändring är bra!

Den:2010-01-13 Kl: 23:49:59 / say what? / Kommentarer: 0
hjärnspöken hit, hjärnspöken dit. när ska det sluta? förmodligen aldrig om man inte tar tag i det. och alldeles nyss gjorde jag det, iaf en liten del, en början. och redan nu känns det lite bättre, kommer att kunna sova bra. livet är bra, har en familj som älskar mig. har tak över huvudet, underbara vänner och en underbar pojkvän. men allt det där betyder inte så mycket om man inte mår så bra själv. jag hatar att jag inte tog tag i känslorna när jag hade hjälpen. jag har fortfarande chans att ta tag i dom, men jag är för rädd. men rädd för vad? det kan jag inte svara på, inte ens till mig själv.

voddler

Den:2010-01-13 Kl: 20:47:37 / say what? / Kommentarer: 0
ja då har man skaffat voddler! :) ska se på nån film från programmet senare ikväll, hoppas det är nått att ha.

säljes!

Den:2010-01-13 Kl: 14:32:01 / say what? / Kommentarer: 1
  • en svart Samsung s5230 säljes!
  • 4 gigs minneskort
  • headset, laddare & usb-kabeln
  • använd i 5 veckor
  • 900 kr!
  • först till kvarn.


whatya say

Den:2010-01-13 Kl: 13:34:21 / say what? / Kommentarer: 0
jag hatar försäljare. kommer och vill kollar på min damsugare? sen tar fram deras som kostar 19000 kr och visar hur skitit man har det. fy dom! inte fattar dom heller att man inte har råd. eller vem vill lägga ut 19 lax på en damsugare? bara lägenheten ser bra ut så är jag nöjd med städningen! mannen kom för ett tag sen, har occuperat datorn också men ikke är jag ledsen för det! har ju min nya älskling nu ;) idag fick jag vara ledig från min apu, skönt. så det kommer nog inte att hända så mycket för mig idag. mjukis hela dagen!

första inlägg från mobilen

Den:2010-01-13 Kl: 00:39:22 / say what? / Kommentarer: 0
hej hopp alla! som ni ser på rubriken så skriver jag från min mobil, nu kansske bloggtorkan försvinner? coolt iallafall tycker jag. mitt liv är underbart fastän lovet har tagit slut. veckorna spenderas med min kille, ja ni läste rätt! han är tillbaka i stan igen :) life's good. egentligen borde jag sova för länge sen så jag ska orka upp till min apu imorn. men ni vet hur det är! ny mobil, man måste pillra och lära sig den. men jag kommer nog aldrig att lära mig min. kanske liiite för komplicerad mobil jag fick med mig hem. HTC pro 2. idag så va jag på mitt första AA möte. och det va intressant som fan. nej jag va inte där för mitt beroende, följde med fredde dit. nej nu ska jag försöka lägga ifrån mig denna och sova, för trött är jag!

första inlägg från mobilen

Den:2010-01-13 Kl: 00:39:22 / say what? / Kommentarer: 0
hej hopp alla! som ni ser på rubriken så skriver jag från min mobil, nu kansske bloggtorkan försvinner? coolt iallafall tycker jag. mitt liv är underbart fastän lovet har tagit slut. veckorna spenderas med min kille, ja ni läste rätt! han är tillbaka i stan igen :) life's good. egentligen borde jag sova för länge sen så jag ska orka upp till min apu imorn. men ni vet hur det är! ny mobil, man måste pillra och lära sig den. men jag kommer nog aldrig att lära mig min. kanske liiite för komplicerad mobil jag fick med mig hem. HTC pro 2. idag så va jag på mitt första AA möte. och det va intressant som fan. nej jag va inte där för mitt beroende, följde med fredde dit. nej nu ska jag försöka lägga ifrån mig denna och sova, för trött är jag!

tävling!

Den:2010-01-02 Kl: 21:30:01 / say what? / Kommentarer: 2

  • här kan ni tävla om ett hemlig smink paket, och ja man kan ju aldrig ha för mycket smink! så gå in på hennes blogg och tävla om paketet tycker jag! för det har jag gjort. http://mydarnell.blogg.se

RSS 2.0