kill the ghost that hides in your soul

Den:2010-04-20 Kl: 11:48:20 / say what? / Kommentarer: 3

 

jag har hört världens bästa nyhet, i juli så kommer Slash och m.m till gävle! åh herregud säger jag bara. inte så pjåkig endå gävlestad.
jag sitter just nu och lyssnar på Slashs nya album och diggar loss, han är ju helt underbar!
  • i förrgår så fyllde vi akvariumet med vatten
  • igår så köpte vi inredning till akvariumet
  • idag så blir det fiskar!!

dalarna

Den:2010-04-17 Kl: 23:23:16 / say what? / Kommentarer: 0
hemma hos mami, mycket mysigt.
idag så åkte vi en tur till lager 157 för första gången i mitt liv, herregud säger jag bara. behöver en större garderob. fick även med mig hem ett par nya skor, JAG shoppa skor, jises.
aja, var inne på en blogg nyss, helt ärligt, jag rös. vill också kunna rita så där! http://hellomiami.blogg.se/category/blyerts.html

sweet dreams

Den:2010-04-14 Kl: 23:59:51 / say what? / Kommentarer: 0
hittade absolut inga fina tapeter på rusta så jag köpte en morgon/bad-rock istället, skit mysig. när vi kom hem så tog båda en powernap sen så chillade vi ett bra tag framför tv:n med en stor familjepizza och allt.
emma har precis varit här och hälsat på men har åkt hem nu.
ikväll så slipper jag sova ensam, L är hemma, skönt säger jag bara. jag har alltid haft problem med att sova ensam, så jag fann en lösning, tv:n! men nu måste jag sluta att ha på den hela natten för man är ju inte en hollywood fru precis. och jag är super mörk rädd, min granne som bor över mig är en kärring som hostar sönder sina lungor varje kväll typ, och det låter, hemskt, äckligt och läskigt.
aja, jag sitter här nydushad och in smörjd i vanilla&äpple body butter, iiiish vad god den luktar. jag vill bara äta upp mig själv!

♥♥♥

Den:2010-04-14 Kl: 21:08:02 / say what? / Kommentarer: 0
just stop and listen to your tears.


just shut up and drive

Den:2010-04-14 Kl: 11:43:36 / say what? / Kommentarer: 0

idag var en kort dag i skolan, 9 till 10.30, skönt. åt lunch i skolan och sen cyklade jag hem. nu väntar jag på att L ska komma hem, för vi ska till Rusta och kolla på tapeter. behövs verkligen här hemma! vinfläckar, fett fläckar, ritat och rivet, hemskt. vi vet att vi vill ha vin röda väggar och en svart fond vägg i sovrummet. resten av lägenheten har vi ingen aning om alls. fond vägg vill jag ha iallafall!


you are my drug, my fucking heroine

Den:2010-04-13 Kl: 22:20:31 / say what? / Kommentarer: 1
cyklade till och från skolan idag. hörlurar i örona och vår solen som skiner på en, kan det bli mysigare?
är det bara jag som tycker att det är skämmigt att plinga på folk och att det känns taskigt att cykla förbi gamlingar?
gamlingar ska man ha respekt för! förstår inte på mig folk som kan te.x råna dem, känns det bra att gå på en försvarslös person? plus så är dom så gulliga ju!
har gjort lite läxor idag och tvångs läst min engelska bok som ska vara klart till imorgon, men jag hann!
idag så ansökte jag även en praktikplats på ikea, håll tummarna att jag ska få den. en praktik plats kan ju leda till jobb. jobb = pengar. behövs som fan.
om ca 1 månad så firar jag och L 2½ år, tiden går sjukt fort. för nästan ett halvår sen satt du i häktet, för ett halvår sen satt jag och läste dina brev och grät floder, för ett halvår sen var jag vilse, borta, tom.
på ett halvår har så mycket hänt, både i mig och runt om kring mig. tiden går fort, för fort ibland.
- jag är en svartsjuk person, det vet jag, det erkänner jag. men de senaste tiden har det förbättrat så in i helvete. och jag märker att det har stärkt mig som person. och jag har så mycket energi över. jag börjar älska mig själv, och vara nöjd med mig själv. awsome!

touch me, tease me, kiss me, please me

Den:2010-04-12 Kl: 22:02:34 / say what? / Kommentarer: 0
vilket underbar väder vi har haft idag! jag kände bara hur neger jag blev när jag stod i solen, tuppen upp för det!
eftersom det var så varmt och skönt i solen idag så cyklade jag, L och hans kompis ut på äventyr, vi cyklade till ballongen och åt glass. värsta äventyret ;) moa bjöd mig på glass idag också, och igår så åt jag glass. våren är här mina damer på mina herrar.
nu sitter jag i min ensamhet och kollar på svenska hollywood fruar med sourcream & pepper chips och en stor flaska cola. jani, en hollywood fru skulle man vara! jag lovar er, jag skulle vara som dom om jag var det. fast inte blond då (hårfärg) det skulle inte gå, tro mig, jag har testat HAHA. asiat som är blond? (gul,brunt,orange,)
det är alltid flummare som hittar de skönaste ställena ute.



jag är en robot.

she's a star

Den:2010-04-11 Kl: 21:05:13 / say what? / Kommentarer: 0
sitter just nu och kollar på söndags filmen på tv, 50 first dates. jag har sett den en gång tidigare, riktig bra film tycker jag.
mina tigerklor (naglarna) har jag tagit bort idag. det känns så konstigt. jag vet inte hur jag ska använda fingrarna, ovanligt som fan. kommer också att klia sönder mig, what to do.
är så sjukt sugen på frukt, men jag orkar verkligen inte gå och köpa! ush.

some people call me the space cowboy

Den:2010-04-08 Kl: 13:14:57 / say what? / Kommentarer: 0
godmorgon peeps!
inte lika fint väder idag, men huvudsaken är att det inte snöar iallafall.
ska alldeles strax gå till willys och köpa tacos grejer, ska laga det tills L kommer hem. han är och jobbar på lettings just nu. igår så började hans utsluss, menas med att han får sova hemma onsdagar-söndagar, yey! om ca 3 månader så är allting slut, då får han vara hemma 24/7. tiden har endå gått rätt fort och jag är glad att allt som har hänt har hänt. man har fått andra tankar och verkligen fått tänka till. det är så sjukt mycket bättre mellan oss också. jag ser förändringen på honom, och jag blir så glad.
många tyckte väl att jag var helt dum i huvudet som väntade på honom när han satt häktad och allt skit som har hänt. men jag visste redan då att det var helt rätt att vänta på honom, och det har ju gett resultat!
hur skulle livet se ut om man gav upp vid första hindret? worthless.

who's gonna catch me when i fall

Den:2010-04-07 Kl: 21:29:56 / say what? / Kommentarer: 1
igår så kom mamma och åkte med oss ut till valbo.
vi gick lite överallt och till slut så gick vi till ikea ♥ vi fick med oss en tv bänk, sån där svart rund gardin stång och mycket mer. vi köpte också väggfäste till tv i sovrummet och vardagsrummet. stackars älsk, nu ligger han helt död i soffan efter allt borrande. och fortfarande så är inte det klart än, jobb tar fan aldrig slut!
igår så kom johanna, joline och johannas lillesyster förbi. vi spelade guitar hero och sjöng lips. riktig roligt var det, riktiga klappmongo dom där tre.






vardags rummet


god morgon!

Den:2010-04-06 Kl: 11:02:17 / say what? / Kommentarer: 0
detta inlägg får vara utan bilder.
har precis klivit ur sängen, helt ensam. älsk är på birka, men kommer efter klockan 12. jag funderar starkt på att börja diska och städa lite? njae.. han sa att han skulle ta hand om disken när han kommer, kanske ska låta han göra det så att han inte blir ledsen?
just nu är det min idol på tv Xena Krigarprinssesan. och jag ska nog ta en cigg nu.

alice i underlandet

Den:2010-04-04 Kl: 23:03:51 / say what? / Kommentarer: 0
gjorde en riktig monster sovning idag, vaknade klockan 13.30. inte bra, men skönt som satan.
dagen har väl inte varit nå speciellt, vi gick till willys för att handla lite mat grejer. det blev hemmagjord köttbullar och stuvade makaroner, riktigt gott.
sen blev det alice i underlandet filmen, robert var här också. till filmen så blev det marängsviss
helt ärligt, det måste vara någon som har tagit typ lsd eller något liknande, riktig flummig film!
imorgon så ska vi hem till svärmor och där kommer det att bjudas på tacos. jävla tjockis man är, bäst att låta träningsmaskinen stå framme.
har ju köpt massvis med lösgodis och chips också.. herregud säger jag bara.
nej nu ska jag klicka på mina facebook spel.

home sweet home

Den:2010-04-03 Kl: 23:08:44 / say what? / Kommentarer: 4
åh, är helt jävla sluut!
har varit på fest där några kompisar vann JVM i curling, stort grattis till dom! temat va gul, blå eller guld.
var mycket trevlig att träffa alla gamla igen, god mat vare också! (viktigt)
tidigare idag så var jag och älsk på ÖoB, man ska inte underskatta dom! spegeln som hänger övenför fåtöljen på bilden neranför kostade endast 150 :- spring och köp nu! eller ja, när det har öppnat, höhö.
nu börjar det se ut som ett riktig hem, sköönt.
just nu sitter jag och kollar på scream queens på tv. det borde vara ett program som går på vanlig tv, riktig jävla bra program faktiskt.

do what you want to do and don't think twice about it

Den:2010-04-02 Kl: 20:46:11 / say what? / Kommentarer: 2
oj, oj, oj, oj, oooooj vad trött jag är!
flytten är klar, det enda som finns kvar att göra är att borra upp tavlor, gardin stänger och sådan smått. det var ju meningen att vi skulle flytta i onsdags MEN jävla cp kärring som bodde i lägenheten som vi skulle flytta till stängde av sig mobil och vi hade redan packat ner allting i bilarna osv, eftersom hon aldrig hörde av sig så lärde vi ta upp allt igen till lägenheten. men kl 10 på kvällen så får vi ett sms att nyckeln ligger i lägenheten, dörren är olåst. BRA GJORT kärring jävel. porten va stängd, våran flytt hjälp var borta inkl. släpvagnen och allting. men jajaja, vi kom in genom porten på något sätt och har nu flyttat allt igår och packar upp allting idag.
så himla trött!
just nu är det harry potter på tv och Tilde (lillasyster) på besök, har varit det ett tag. vi har precis ätit jordgubbar *dregel*
här är vardagsrum fönstret, gardinerna som hänger där är ju dom som jag började att sy på (trogna läsare förstår vad jag menar) men det blev fel på måttet så jag orkade inte fortsätta utan lämnade in dem, men så här blev dom iallafall!

RSS 2.0