they just don't know

Den:2009-04-23 Kl: 17:43:04 / say what? / Kommentarer: 0
känns som om jag inte är så bra på att blogga, menmen.
vad har hänt på de senaste tiden?
bra fråga. jag kommer faktiskt inte ihåg.

joline & johanna sov hos mej i måndags, riktigt mys var det. sen på tisdagen så sov joline hos mej. och ja, vi kom upp till skolan båda dagarna ;; i tisdags så åkte jävla olle till maroco! ;o skulle inte sitta fel att åka utomlands just nu.

jag förstår verkligen inte vad som händer med dej. varför blir du så annorlunda? känner inte ens igen dej i vissa stunder. fattar du inte att jag blir arg & sårad? kanske om du nångång ens tittar på mej.
jag vill verkligen att det ska funka, men ibland är det så jävla jobbigt att kämpa, jag orkar inte vara den enda som krigar för oss. varför kan du inte visa hur du känner för mej? varför pratar du inte med mej? jag ber för oss.. du är ljuset i mitt liv. jag behöver dej. 

kiss me thru the phone

Den:2009-04-15 Kl: 16:02:47 / say what? / Kommentarer: 0
blev inge skola för mej idag.
vi har ju som sagt haft lov och idag va första skol dagen. jag har totalt vänt på dygnet så jag hade inte sovit nånting på hela natten, satt och va vaken med olle och fredde ist, tyckte att det va en bra idé då. men vid 7 tiden så började jag göra mej iordning för att gå till skolan, så jag va klart runt halv 8 och de va 35 min kvar innan jag skulle gå. jag gick in till sovrummet där fredde låg och skulle säga hejdå. han frågade om jag inte kunde ligga där ett tag med honom. självklart sa jag ja. så vips så somnade jag till och vakna nu. altså kl 16.00 jävla monstersovning

jag har precis väckt olle som låg och sov på våran soffa. när jag väckte fredde så skrek han: kliv inte in i huset sa jag ju!
så jag sket i han och satte mej här ist. 

vad händer idag då? 
finns inte så mycket att göra. har ju fan sovit bort hela dan. vi får väl se vad livet bjuder på.
hostan är kvar där han är, lite värre t.o.m tror jag. förkyldningen börjar gå bort iaf, de skönt. men jävla äckel hals jävel. ibland önskar man bara att man inte har nån hals

some people just want it all

Den:2009-04-14 Kl: 01:21:32 / say what? / Kommentarer: 0
nu jävlar var det ett tag sen jag skrev, shame on me.
älsklings dator har lämnats in också, så nu finns det inga datorer här hemma. eller jo det finns två, men det är datorer som fredde ska fixa.

annars då, vad har hänt i mitt liv?
jag vet inte hur länge sen jag skrev och vad jag skrev. och nej jag pallar inte kolla på det senaste inlägget ;)
så jag tänker bara skriva det som ploppar upp i skallen.
lov har jag haft iaf, mycket mycket skönt lov.
jag har  stort sätt bara tagit det lugnt. låter som om jag har nolife.com men vem har sagt att jag måste skriva exakt vad jag har gjort? sen i torsdags (skärtorsdag) så hade vi en liten fest hos oss. mycket trevligt. tjejorna från klassen kom (synd att inte alla kom) sen några av mina boys va här med, wöwöw! i know.

det är måndag eller tisdag. skolan börjar på onsdag, fyfan vad hemskt. har iaf haft 11 dagars lov.

vissa är verkligen falska. säger de ena men gör det andra.
jag trodde du var annorlunda, nån man kunde lita på.

RSS 2.0