kickin' it old school

Den:2009-12-27 Kl: 22:55:22 / say what? / Kommentarer: 0
ja jag är den minsta på båda bilderna.
hoppas på morgondagen ♥

hide and seek!

Den:2009-12-21 Kl: 20:55:34 / say what? / Kommentarer: 0
ni som använder facebook kanske har sett att det finns en ''klubb'' som vill leka kurragömma inne på ikea? jag vill det så klart! och i Karlstad så gjorde dom det! fyfan vad roligt, en grej man måste göra innan man dör!
dålig uppdatering från min sida, shame on me. eller inte förresten,
i helgen så har jag bara varit i falun, jobbar och shoppat lite. var och träffade älskling i lördags också, svärmor var med. köpte en jacka för 2K till honom, märkesbög? nejdå. jag har också handlat massoooooor med julklappar till familjen, tänk er 3 stora ikea påsar, sånna där blå-a ni vet? inte ens det räcker till julklapparna. så jag hoppas att jag får bra och mycket saker av dom med! fast en stor summa pengar är inte fel det heller. men jag fick iaf en tidig julklapp av mami som jag fick välja själv. Brittans parfym, så nu luktar man gott!
sista dagen imorgon, sen är det loooov. ska bara på julavslutningen i skolan som tar förmodlingen högst 1 timme? skönt :)
  • jag har även köpt en trafikskola skiva som man kan träna teori på datorn! ett steg närmare körkortet.

sexy bitch

Den:2009-12-16 Kl: 20:43:41 / say what? / Kommentarer: 0
lördagenmin födelsedag var mycket trevligt.
först så åkte jag, hänni & ramsmus till hudiksvall och träffade älskling. vi gick runt och kollade på kläder och skor. köpte även för första gången cigg till mig själv, va lite roligt och pirrigt. stod framme med legget innan dom sa något sen gick jag, glömde att betala, haha.
sen så åkte vi hem till hänni och började små dricka lite på ölen och senare mot kvällen så kom folket!
söndagen åkte jag till mami i falun, hon bjöd på tacos och maräng tårta! muuuums.
sen på måndagen åkte jag och mamma till stan för att uppgradera mitt bankkort, så nu har jag en sån där dosa! :) köpte även en ny jacka, en lite varmare. så sjuukt mycket snö ute ju!
möte idag i skolan, gick mycket bättre än av jag trodde, tur. mamma va ju med. sen så somnade jag om hemma till klockan 14.00 så nu kommer jag inte att somna på ett bra tag.
håller på att tanka hem och bränna filmer till grabbarna där borta, snäll jag ju.
  • julen är snart här, jag har inte köpt en endaste julklapp! nån som har nå tips om vad man kan köpa? jag har absolut ingen aning..

blommor

Den:2009-12-11 Kl: 16:44:54 / say what? / Kommentarer: 0
idag så fick jag en blom-bukett av min handledare på min apu! så underbart snällt :)
just nu sitter jag och väntar på syster och hennes kille & hanna och hennes kille, men alla är ju så seega av sig. är dö hungrig också, ska vänta tills syster kommer så får hon laga mat till mej.
ikväll så blir det idol tittande med bröderna c och förmodligen annika också, sen blir det en tidig säng för mig, ska ju upp tidigt och åka och träffa min älskling juuue.
nej nu ska jag fortsätta kolla på simpsons.

natti natti

Den:2009-12-10 Kl: 23:57:06 / say what? / Kommentarer: 1
dagarna bara flyger förbi.
tiden går ju så sjukt fort! man hinner ju inte med.
endast en dag kvar, sen får jag äntligen träffa min underbara älskling.
jaja, jag tjatar mycket om min pojkvän. men det är sjukt jobbigt att inte få träffa varandra när man vill och hur länge man vill. plus så är det erat val om ni vill läsa eller inte ;) nej nu va jag kaxig, fy.
just nu sitter jag och kollar på Scrubs, den nya sesongen så kommer inte JD att vara kvar nå mer? hm, undra hur serien kommer att vara utan honom då.
Idol final imorgon då, vem vinner?
själv hoppas jag på Calle. jag tycker inte om Erik, varför vet jag inte.
glöm inte att på lördag så fyller jag hela 18 år! känns som om man har varit 17 i hela sitt liv :S jobbigt.
på min apu så har jag faktiskt gjort julklappar till mamma och hennes kille, håller även på att göra en till min lillasyster, som jag även får besök av imorn! ibland är det bra att vara hantverkig av sej, sparar pengar. och nej jag är inte snål, bara fattig.
nej nu ska jag försöka gå och lägga mig, men steget att ta från soffan till sängen är rätt jobbigt.
nån som lyssnar mycket på radio? har ni hört reklam låten om halebop? jag diggar den hårt. fast jag är en trogen comviq-are. always and forever

UP

Den:2009-12-08 Kl: 20:53:52 / say what? / Kommentarer: 1
hej & hååå !
va ett tag sen man skrev, eller? jag vet inte, har absolut ingen tidsbegrepp längre.
jag har hittat min nya favorit film nu, och det är UP ! de animerade filmen, så sjuuuk rolig film, gullig lite sorlig också. ni måste verkligen se den.
på dagarna så är jag på min apu & efter de så är jag med bröderna c ;; tomsibaby kikade förbi ett tag igår också. va ju ett bra tag sen man pratade med honom.
försöker att komma in i sms skrivandet i nya mobilen, det är lite svårt med touch. det är sjukt svårt att gå och skriva! jag vet inte hur många gånger jag har snubblat pga av det, stabilt.
just nu så har jag precis kollat klart på de nya one tree hill avsnittet och väntar på att desperata hemmafruar ska börja. sedan så tänkte jag fanimej gå och lägga mej, så sjukt trött. somnade inte förns 3-4 på natten, jävla ado! hon typ slåss i sömnen? jag vet inte hur många gånger han slog mej i ansiktet, förvårnad att jag inte har nå blåmärken.
dagarna går så segt! jag vill att det ska vara lördag nu, för det första så fyller jag 18 år, WÖWÖWÖWÖW. för de andra så får jag träffa min bäbis igen! :) jag saknar dej så otroligt mycket ♥

gävle

Den:2009-12-06 Kl: 22:54:09 / say what? / Kommentarer: 0
är hemma i gävle igen.
blev ingen touchwiz :( varken elgiganten eller onoff hade de, så det blev en annan samsuns touch, orkar dock itne kolla upp vad den heter. och jag kunde inte vänta, jag skulle ha en ny nu!
sitter just nu hemma med bröderna c och annika, skoj skoj.
håller på att överföra allting från de gamla minneskortet till mitt nya, fick 4 gigs! WOHO
  • saknar min bejbi, vill tillbaka :(

dalarna!

Den:2009-12-05 Kl: 22:39:13 / say what? / Kommentarer: 0
ligger just nu i sängen med systerns mini mini laptop. fingrarna är nästan för feta för att kunna skriva på tangentbordet, höhö.
ååh vilken underbar dag det va idag!! fick äntligen träffa dej igen min älskling :) för er som undrar så är han just nu i Lindalen på behandling. vi får träffas på lördagar i 2 timmar.
idag fyllde mammas sambo år, så det blev tårta och grejjer. bakade även lussekatter idag! har varit sjukt sugen på det hela dagen, äntligen säger jag bara! blev kanske 30 st över, så jag SKA ta hem! imorn så får jag en tidig födelsedag present, en ny fucking mobil. en samsung touchwiz blir det för min del, muums.
nej nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sedan sova, fick ju vakna överdrivet tidigt på en lördag, me det var lätt värt det!

idol

Den:2009-12-04 Kl: 22:47:43 / say what? / Kommentarer: 1
just nu sitter man och väntar på att idol ska börja igen. jag tror att Calle kommer att åka ut, inte för att han är dålig, han var gryyym idag. men det känns som om svenska folket gillar Tove & Erik mer än Calle. det är ju rätt klart vem det är som kommer att vinna idol, Erik. fast glad är jag absolut inte över de!
nej jag har inte följt idol, bara de senaste 5 programmen kanske, måste ju go with the flow lite.
ado kom hit med coca cola idag, naaw.
har tagit en låång dusch idag, ska alldeles strax gå och lägga mej. wtf, inte ens klockan 12 på fredag? jo, så här är det. jag tänkte lägga mej tidigt så det blir tidigare imorgon, ska nämnligen åka och träffa min bäbis !!! så underbart att få vara i din famn igen, dock i 2 timmar bara, bättre än ingeting!
klippte snelugg idag också, själv. blev helt okej, hatar frisörer, dom förstör bara, dom fattar ingeting.
nej nu börjar idol.
okej, jag hade fel.. HEJJA CALLE ! :D WOHO ! bra sverige, bra sverige
ps. hoppas erik åker ut!

tävling!

Den:2009-12-04 Kl: 18:56:32 / say what? / Kommentarer: 1
jag tävlar om presentkort på H&M värt 200 kr, gör det du med ;)

http://mydarnell.blogg.se/2009/december/tavla-om-ett-presentkort-pa-200kr-pa-hm.html

fejk eller inte ?

Den:2009-12-04 Kl: 18:21:13 / say what? / Kommentarer: 3

movetajm

Den:2009-12-03 Kl: 14:59:23 / say what? / Kommentarer: 2
är fortfarande sjuk, hela dagen har spenderas i soffan framför tv:n & film tittande.
  • Felon - otroligt bra film, rekomenderas stort!
  • American Pie The book of love - börjar tröttna lite på american pie, det är inte lika roligt som dom första. hatar nya skådespelare, men helt okej endå.
  • My sister's keeper - har dock inte sett den än, men den har fått mycket bra filmrecensioner.
  • The ugly truth - tankade bara hem den från tankafett, verkar rolig, skriver mer sen när jag har sett den.

diss

Den:2009-12-03 Kl: 12:42:43 / say what? / Kommentarer: 0
visst Lady GaGa är bra, hon gör bra musik. men det är nånting som jag stör på mej. allt man hör och läser om är just om Lady GaGa. på ett sätt så tycker jag att hennes musik är inte så jävla bra endå, det känns som om man redan har hört låtarna förr. det är inge nytt musik som hon kommer med, samma gamla visa för alla nya artister. och är det bara jag som tkr att hon ser för jävlig ut ? jag diggar inte hennes stil. och nej, jag är inte avendsjuk, varför skulle jag?
nej jag dissar Lady GaGa, sorry dude.

naveln piercing

Den:2009-12-02 Kl: 16:42:01 / say what? / Kommentarer: 1
har nyss tagit hål i naveln, tack my!
jaja, jag vet att det är ''ute'' att ta hål i naveln. men jag ville också täcka mitt ärr som jag hade fått från ett tidigare försök. nej jag är nöjd! nu ska jag sköta de på riktigt.
det blev silver bling bling ;) bild kommer sen. sitter med kompressor på, eller vad de nu heter.
- sugen på piercing? hör av er så vidarbefodrar jag till piercaren! :)


om ni undrar varför det ser lite konstigt ut vid överstapluppen, så är det ärret ni ser.



apu

Den:2009-12-02 Kl: 12:15:36 / say what? / Kommentarer: 1
har precis kommit hem från min apu.
idag fick jag gå hem efter lunch eftersom jag fortfarande är sjuk, inge roligt alls!
jag började klockan 10, först så visade hon runt och berättade om saker som fanns där osv. sedan så fick jag sy på en gardin, fast symaskinen va cp så det sket sej.
det känns faktiskt riktigt bra, tror jag kommer att trivas riktigt bra! :)
just nu ligger jag i soffan och täcke på, fryser som fan, riktigt kallt ute idag! ska gå och ta en ipren och sedan sova lite, måste bli frisk.

hugelajtos art.

Den:2009-12-01 Kl: 18:23:06 / hugelajto's art. / Kommentarer: 1
  • dom här två sakerna har jag gjort på min skinnkurs i skolan. en barnväst för 2 åringar, fast jag kan ha den så jag tänker använda den själv. fodret är i lila/rosa typ, och själva västen är brun. i mitten så ser ni en liten väska som jag slängde ihop lite snabbt. liten och praktiskt :) ni ser även en liten del av min stickade tröja som jag har gjort, kommer bättre bild på det senare.

sjukling

Den:2009-12-01 Kl: 15:58:34 / say what? / Kommentarer: 0
nu sitter jag här igen med EN kopp te i min hand :)
febern har gått ner, men jag fortfarande otroligt snorig och halsen gör sjukt ont. va precis en sväng förbi Sätra centrum och köpte ipren, chai te, piroger och så var jag även förbi min apu plats för att påminna dom att jag kommer imorgon.
denna dag har varit väldig skönt, men endå onödigt.
vi började skolan klockan 9 idag och "slutade'' runt klockan 10. vi skulle ut på marknadsudersökning. så jag, moa och michelle gick tillsammans ner på stan och kollade lite snabbt på trikå-barnkläder. vi var klara runt 11 tiden så alla splittrades och åkte hem, iallafall jag. när jag väl kom hem så var det bara att byta om till pyjamas byxor och stoor t-shirt, hämtade täcke och kudde och la mej på soffan framför tv:n och sov i 3 timmar, otroligt skönt och de behövdes verkligen!
sitter just nu och kollar på one tree hill på tv, gammla avsnitt. jag har alltid följt one tree hill och kommer alltid att göra det. just nu håller sesong 7 på i usa, och one tree hill är inte den samma utan lucas & peyton, saknar dom i serien.
fast det är fortfarande sjukt bra!
  • ibland förstår jag inte på mej folk. jag förstår inte hur folk kan förändras så sjukt snabbt och såklart till det sämre. jag menar nu inte att jag är den jag alltid har varit, för det vet jag att jag inte har. men jag blir bara så sjukt less när folk håller på som dom gör, snackar skit bakom ens rygg osv. varför liksom? vad är meningen?

RSS 2.0