you can throw me like a boomerang, i'll come back and beat you up

Den:2010-03-31 Kl: 12:27:44 / say what? / Kommentarer: 1
dagen är äntligen här.
jag ser inte fram emot att bära och städa osv, men jag ser fram emot att flytta tillbaka. tog ledigt från skolan idag så man blir riktig utvilad och så att man kan packa ner det sista. det kommer att vara en riktig rörelsefylld dag och jag vet inte om min kropp klarar av nå sånt. blir andfådd bara att gå upp för en trappa.
jag vet inte hur det ser ut med internet där borta, finns det ingen så kommer jag att dö. det är nog de största problemet jag nånsin har stött på. mina facebook spel spelas inte av sig själv liksom?
just nu sitter jag här bara och lyssnar på musik, ska kanske göra nån nytta snart. får väl lite skäll av mannen min när han kommer hem och ser att jag inte gjort ett skit fastän jag har tagit ledig.
om jag inte skriver nått på ett tag så beror det på att de inte finns nått internet där borta eller så är det för att jag har dött av syrebrist och håll pga allt flyttande, ciao!
  • jag vet att det heter kRumelurer, men det är lättare att säga klumelurer. jag är en asiat, vad förväntar ni er?

tratt

Den:2010-03-30 Kl: 21:41:29 / say what? / Kommentarer: 1
ja juste, jag har en blogg också.
känner mig helt slut! har verkligen packat loss idag. eller ja, först gick jag i skolan till klockan 4, sen så åkte jag till valbo och köpte en digitalkamera (äntligen!) fick även veta idag i skolan att jag skulle bli polisanmäld av en lärare om jag inte tog bort en viss video, ruligt! jag hade lagt upp den här, men jag vet inte hur man gör och så kanske det inte är så bra om man blir hotad och tar bort den från en sida men lägger upp den på en annan.. haha.
imorgon flyttar vi, herregud vad jag längtar! ringde även till gavlegårdarna idag och frågade om man kunde lämna in nyckeln senare så man slipper stressa som ett as, och det gick galant. så till på tisdag har jag på mig att städa resten.
har också precis betalt räkningarna *pust* jag vill inte betala några fler, får fan en tår i ögat när man ser hur pengarna försvinner. jobb sökes!
vilka tratt tuttar jag fick på bilden!

hey you

Den:2010-03-28 Kl: 20:50:18 / hugelajto's art. / Kommentarer: 1
jag orkar verkligen inte skriva på helgerna, orkar knappt sitta framför datorn på helgerna. blir mest mys med älskling osv, så förvänta er inte nå inlägg på helgerna.
i fredags så åkte vi till mamma i falun för att hämta ut en träningmaskin som jag har beställt hem från tv shop. ni har säkert sett den på reklamen, den är rund och man står på knäna och åker fram och tbx, ni vet, wiiie - wiiie. riktig bra faktiskt, inte nå jobbig alls men klart att det känns. man kan även träna bena, röven och armarna.
i lördags så åt tjejerna i klassen på helt enkelt, robbans heta fräsare *grrr* och sedan hade vi förfest på öster, efter klockan 12 så vare solo som gälle. juste, kanske ska nämna att moa fyllde 18 år då ;) haha.
idag så har vi bara tagit det lugnt och varit på möte.
har precis ätit tonfisk sallad, helt jävla mätt.
på onsdag äre flytt men har verkligen inte packat nånting typ, orkar verkligen inte! men de är nog ingen ide att skjuta upp det längre?
aja, här kommer en bild på skinn kuddar som jag har gjort i skolan. klumelurerna har jag även gjort själv.

i believe i can fly

Den:2010-03-24 Kl: 21:02:14 / hugelajto's art. / Kommentarer: 1
har haft sprängande huvudvärk både igår och idag, jag förstår inte vart de kommer ifrån!
har iallafall packat rätt mycket igår och idag, börjar se lite tomt ut :) om en vecka då flyttar vi, längtar som fan! det känns som om man flyttar hem igen, älskar den lägenheten.
idag så har jag bara varit i skolan och sedan har jag fixat mina naglar på Studio Q. sen så har jag bara tagit det lugnt med älskling, petrus va förbi en stund också.
gårdagens köp:
  • pärlarmband
  • 3 par större ringar
  • 3 par mindre ringar
  • blind blind pluppar
  • silvringa pluppar
allting är från glitter.
en tröja till älsk.
världens bästa bok, helt jävla klockren!
naglarna
och en tröja som jag har sytt i skolan.

schuuuup

Den:2010-03-23 Kl: 19:52:45 / say what? / Kommentarer: 0
imorn.
orkar inte blogga nått idag, då blir det bilder på nya inköp.

r.i.p

Den:2010-03-23 Kl: 10:16:57 / say what? / Kommentarer: 0
jag börjar klockan halv 1 idag.
jag förstår inte vad jag gör uppe nu? har varit vaken i ca 30 min nu. fast det är rätt skönt att inte stressa, jag hinner till och med äta frukost idag!
jag har gjort mina situps nu på morgonen och bara tagit det jäävligt lugnt. funderar på om jag ska ta bussen ner till stan tidigare för att köpa the bro code på boken (how i met your mother)
  • igår natt så fick jag veta att en väldig nära vän till fredrik, och även en vän till mig dog i helgen av överdos. jag blir så förvirrad, så rädd, så ledsen.. livet är för kort för att slösa bort. droger och alkohol förstör så många liv! jag gör inget av dem, och jag menar inte att jag är odödlig för det. ush, det är hemskt r.i.p ♥

hugelajto's art.

Den:2010-03-22 Kl: 21:59:40 / hugelajto's art. / Kommentarer: 3
idag är en underbar dag. har varit nära flera gånger att gråta, men på ett bra sätt. jag älskar hur mitt liv ser ut just nu, och det är jävligt skönt att ha en sån här känsla.
nu kommer det iallafall några bilder på barnkläderna som jag har gjort i skolan.
i fredags på svenska lektionen så målade jag även hannas naglar, gorgeous.
  • idag så satt jag helt ensam och åt sushi på stan i väntan på Fredrik, va inte så jävla hemsk att äta ute ensam endå.. haha

kira

Den:2010-03-21 Kl: 20:34:22 / say what? / Kommentarer: 0
denna helg har varit underbar. hunden som vi har varit hund vakt till heter då Kira, och världens gulligaste, en amstaff på 9 månader, riktig lekfull jävel.
jag har nog aldrig gått så mycket på en hel vecka som jag har gjort denna helg. men det har bara varit mysigt. långa promenader med älskling och hunden. gud vad jag vill ha en nu.
just nu sitter jag helt ensam, ingen älskling, ingen hund. fyfan vad tomt det är =/
har tagit bort ''ingen reklam'' skylten på dörren, så nu har jag fått reklam hem. nu har jag ingen anledning till varför jag inte ska packa. förr så va det ''men jag har ju inte linda in grejerna i, därför kan jag inte packa'' ska flytta om ca 1 vecka, kanske dags att börja?

nörd

Den:2010-03-18 Kl: 22:47:09 / say what? / Kommentarer: 0
te'et som jag testade igår gjorde mig trött, eller inbillade jag bara? skitsamma, hur som helst så somnade jag och klev upp utan nå problem :) jag känner mig redan trött nu, så idag skippar jag nog te'et.
orkar inte ens skriva nå mer, ska klicka lite på facebook sen sova.
mina facebook rutiner:
  • kolla på senaste om det är nått som man kan ''vinna'' på spel, typ presenter på olika sorters spel.
  • farmville
  • mafiawars
  • little rock pool
  • yoville
  • min stan
det va alla spel jag spela på facebook!

hund!

Den:2010-03-18 Kl: 21:49:23 / say what? / Kommentarer: 0
jag har alltid velat haft en hund. eller jag har för länge sedan haft en hund, men hade han inte så länge för att mamma blev allergisk (dumma mamma) och just nu så har vi verkligen ingen ekonomi för att skaffa en hund (jag & fredrik) men i helgen så blir vi hund vakt till en amstaff! guud vad jag är gla' över det. älskar verkligen hundar. i framtiden, då jävlar! hoppas på fint väder i helgen så man kan gå ut och gå låånga promenader.
så jävla söta! ge mig en nu.

bedtime stories

Den:2010-03-17 Kl: 22:46:36 / say what? / Kommentarer: 1
jag va på en föreläsning om skam, skuld och förlåtelse. gud vad bra den va! och man kände sig riktig träffad också, ush. ändringar ska de bli nu i mitt liv och mitt sätt att tänka på mig själv och på alla andra omkring mig.
nu sitter jag och dricker mitt kvälls te så jag kan bli trött och sova gott ikväll. hoppas att det funkar för mig då, som jag skrev tidigare, så jävla less på att vara sur och grinig. jag fattar inte, jag har aldrig haft problem med att sova, tro mig. men nånting wierd har hänt, och jag hatar det.
te + cigg + säng
god natt peeps!

baby we could spend the rest of our lives on the highway livin the life we always dreamt of

Den:2010-03-17 Kl: 13:47:45 / say what? / Kommentarer: 3
idag så slutade jag klockan halv 11, gick ner på stan för att vänta på Fredrik ännu en dag. guess what?
jag shoppade lite.
SUPRISE! nu får de fan räcka.
de senaste dagarna så har jag haft jävligt svårt för att somna, så jag gick in till en te butik och köpte te som heter Lugn & Ro. vi får hoppas på att de funkar. så trött på att vara trött och grinig i skolan.
nej, ska man ta en powernap kanske? ja.

idol

Den:2010-03-16 Kl: 23:03:38 / say what? / Kommentarer: 0
jag sitter och kollar på american idol på tv just nu.
helt ärligt, ALLA på det programmet är grymt duktiga. ursäkta, men sverige är verkligen ett skämt jämfört med dom. nu pratar jag inte om audition.
min åsikt.

shopaholic?

Den:2010-03-16 Kl: 22:31:53 / say what? / Kommentarer: 0
idag fick jag vänta i ca 30 min igen på Fredrik, och jag kunde inte låta bli, så dom här fick följa med mig hem idag
lite mindre än igår iallafall, litet plus till mig.
kollade även på en kamera idag på claes olsson, så jag ska nog köpa den imorn, stort behov av de som ni kanske ser på bilderna.
sitter och kollar på cougar town just nu, fyfan vad bra det är! jag älskar courtney cox. jag fastnade verkligen på vänner serien och jag älskade henne där, eller ja. jag älskade alla i den serien.
ibland blir jag så less på mig själv.
idag så tappade jag humöret totalt och jag vill verkligen kunna kontrollera mitt betéende, men det går fan inte. och jag ber väldigt mycket om ursäkt till dom som jag kan bli rätt otrevlig mot när jag blir som jag blir.
jag hatar att tappa kontrollet. och det är mitt störta problem, mitt kontrollbehov. det tar så mycket energi hos mig, onödigt med energi. jag kan erkänna att mest är det mot min pojkvän, jag vill veta allt han gör, vem/vad han skriver med osv. mycket är ju såklart för min svartsjuka problem. men jag vet att det inte är nånting att vara orolig över. mycket av allt det ligger ju såklart hos mig, att börja älska sig själv, och trivas med sig själv osv. det har jag väldigt svårt med. fastän min pojkvän är underbar och visar hur mycket han älskar mig och så, så känner jag mig så osäker, jag hatar det!
jag är så tacksam att du fortfarande orkar med mig i över 2 år. du är verkligen en underbar person, den som jag älskar så otroligt mycket, min man ♥




school

Den:2010-03-16 Kl: 11:45:07 / say what? / Kommentarer: 0
nu är jag färdig fixad och ska snart ta bussen till skolan.
ser inte ut som om de blir nån kamera idag för min del *buhu
idag så vet jag inte vad som händer, skulle egentligen shoppa med moa och joline, men jag känner att jag måste spara lite, blev ju rätt mycket igår endå. senare på kvällen så blir det möte igen.
om ni undrar vad det är för möte jag går på så är det AA möte jag går på. nej det betyder inte att jag är en alkoholist, men jag märker själv att mötena är inte bara till alkoholister, det hjälper endå folk som är t.ex. medberoende osv. jag tycker att det är bra, och man mår så bra efter mötena. om ni tror att det är som filmer så är det totally wrong!

nytt & fräsht

Den:2010-03-16 Kl: 00:11:56 / say what? / Kommentarer: 0
som ni ser mina trogna 3 läsare ;) så har jag fått en ny design på bloggen. kände att jag behövde det nu när bloggtorkan är över. jämt när jag har haft en bloggtorka och börja igen så vill jag ha en ny design.
- sugen på en ny design? kolla in här då.
imorgon blir det nog en kamera som får följa med mig hem, beror på om emma orkar köra mig till valbo då. bussen är för dryg.
skola imorgon, börjar halv 1, sköönt med sovmorgon. ser fram emot morgon dagen. vi har endast textil lektion och vi ska börja med blus/skjort kursen, det ska bli skit roligt. har precis avslutat trikå kursen. bilder kommer upp senare vad jag har gjort. för er som inte vet så går jag på textil & design linjen.

go nuts!

Den:2010-03-15 Kl: 21:50:39 / say what? / Kommentarer: 0
idag så skulle jag vänta på stan i ca 30 min på Fredde, va inte så smart att lämna mig ensam på stan. eller jo! detta fick jag med mig hem;
ursäkta kvaliten på bilderna, har bara mobil kameran. måste fan köpa en digital snart, kanske imorn? för då ska jag shoppa ännu mer! vad har hänt med mig..
annars så har jag kommit hem från ett möte, alltid lika underbart som vanligt. och nu sitter jag och kollar på hollywood fruar, ÅH HERREGUUUUD säger jag bara, inge mer.
  • updt.
tyckte väl att det såg tomt ut! hade glömt att jag köpte dom här också;

vart är john blund?

Den:2010-03-15 Kl: 00:12:48 / say what? / Kommentarer: 0
jag är ju så trött, men jag kan inte sova. har legat i sängen vridit och vänt mig i 1 timme nu, jag får panik! jag måste upp till skolan imorn, suck.
jag saknar min bäbis, vill ha han bredvid mig nu

just breathe on me

Den:2010-03-14 Kl: 19:03:34 / say what? / Kommentarer: 0
jag kan inte riktigt klaga på livet, bara på skolan. det går ju hur bra som helst i skolan, jag sköter mig osv, men jag orkar inge mer, vill sova!
denna helg så skulle jag och älskling egentligen packa till flytten, men vi har inte gjort ett skit.. om ni undrar så kommer vi att flytta tillbaka till norra, exakt samma lägenhet den 31 mars! ska bli så otroligt skönt, för det första så ligger det i stan, så allting kommer att underlätta mkt. sen så är det som att flytta hem igen. jag trivdes så in i helvete i den lägenheten, så många mysiga minnen med olika sorters folk. dock så kommer det INTE att bli exakt som förut, nejnej! jadu, norra norra norra ♥

om ca 3 veckor så får älskling börja vara hemma från onsdagar till söndagar, gud vad jag längtar. det är så drygt vissa kvällar. jag menar, det är ju som sagt på kvällarna man vill som mest mysa, ha någon att hålla om eller att nån som ska hålla om en tills man somnar, men det får jag vänta till helgerna bara, och ni vet hur sakta veckodagarna går? fifän.
ett positivt är väl att solen dyker fram med ljus och värme! lovely. snöns undergång är nära, det har varit så mkt snö så länge så att jag knappt kmr ihåg hur gräs ser ut. jag har köpt en vår jacka, så ge fan i att snöa!


RSS 2.0