mina ben dödar mej

Den:2009-09-19 Kl: 18:53:27 / say what? / Kommentarer: 0
sitter på jobbet just nu, stänger om 10 min typ. och det går så segt, hela dagen har gått så segt! mina ben värker satan, vill bara hem och dusha bort all skit, t.o.m huden luktar fritrerat, haha.
idag händer det väl inte så mycket mer. ska åka och hälsa på några kompisar här i falun efter jobbet, sen blir det bara hem och ligga i sängen och njuta.
skönt att komma hem till familjen då och då, känner hur mycket man saknar dom faktiskt. nej nu ska jag börja städa här så vi kan komma härifrån fortare.
ahjuste! batteriet på våran bil har dött för några veckor sen, och för att kunna starta bilen så lärde man putta igång den, fast det är lätt. sen igår när vi skulle åka nånstans och vi testade att störta bilen så funkade det! utan att putta igång den, mirakel. men sen idag så glömde vi att stänga av lamporna, så batteriet är heelt slut nu funkar inte ens genom att putta den.. suck. man kan inte kalla den för bil längre.

free bird

Den:2009-09-18 Kl: 15:08:55 / say what? / Kommentarer: 0
blev hemma idag från skolan, vaknade några gånger inatt och jag pallade verkligen inte komma upp imorse, så jag sket it. älskling ligger fortfarande i sängen och sover försöker väcka han då och då, men han vaknar inte! :O jag vågar inte riktig ta i heller när jag väcker han, han är en aggresiv person på mornarna.. haha.
håller på att kolla igenom alla spotify listor och se om de finns nå bra låtar till min nya roadmix cd till bilen. ska nämnligen åka till falun idag igen över helgen. behöver ju pengar, och hur får man pengar? jobbar ofc. så det blir jobb hos mami hos helgen, fast det är skönt endå. det är inte så drygt jobb, jag jobbar med dom jag älskar, gratis mat gratis boende hos min älskade familj, inge fel alls :)
det känns verkligen att man börjar bli ''vuxen'' livet är inte lika lätt som förr, och jag känner iallafall hur mycket mer ansvar jag har och allt man gör lär man tänka som fan efter om det är bra för framtiden eller inte. visst jag är skit glad att mamma äntligen börjat behandla mej mer som en vuxen, men ibland så känns det jobbigt. jag vill inte tänka alls på nått, bara att leva livet. jag har aldrig haft en riktig bra barndom, och det vill jag gärna ta igen. menmen, vad ska man göra? bara go with the flow typ.

wörk wörk

Den:2009-09-11 Kl: 22:21:08 / say what? / Kommentarer: 0
som ni ser, ny design på bloggen, tack hänni! :)
är i falun just nu hos familjen. mamma fick åka till akuten i torsdags och operera sina äggstockar och livmodern. men idag så fick hon komma hem, skönt för henne att vara hemma hos familjen och inte på sjukhset helt ensam. så jag och älskling åkte till falun efter skolan i torsdag, sket i skolan idag för ingen kunde jobba i matkiosken så då ställde jag och fredde upp. ska jobba hela heljen, och fredde ska vara kvar här och jobba hela veckan.
riktig stress dag på jobbet, fick t.o.m jobba övertid för det var sjukt mycket med folk. har varit och köpt på pizzeria också, tonfisksallad för min del, mumma! har precis klivit ur duschen, skönt som fan men trött som satan. jobb-livet tar död på mej.
och allting funkar skit bra mellan oss nu, jag kan inte må så mycket bättre än vad jag gör nu. jag älskar mitt liv och livet älskar mej, wöwöw.

6 september 2009

Den:2009-09-06 Kl: 17:20:26 / say what? / Kommentarer: 0
fyfan vad jobbigt det är att tvätta.. väntar på att dom två sista maskinerna ska bli klara. torkskåpen hos gavlegårdarna är så sjukt dåliga, kläderna blir inte ens torra, ska ringa till dom och klaga nån dag!
livet känns underbart endå fastän det är tvätt dag. va och köpte gardiner i fredags till vardagrummet, riktigt mysigt blev det nu, bara små detaljer kvar sen är vardagsrummet klart :)
jag är riktig glad att jag har dej. det som hände kanske behövdes för oss. för man kände hur mycket jag älskar dej och hur mycket jag vill ha dej. så jag är riktigt nöjd över hur livet är just nu. snart så kommer mehran hit för att vara social, sen vet jag inte vad som händer. ta det lugnt bara så man orkar upp imorn till skolan.

HAHAHAHAHA

Den:2009-09-06 Kl: 15:56:26 / say what? / Kommentarer: 0
http://lindaskog.blogg.se/2009/september/utkast-allt-fran.html
jag döör :'D

RSS 2.0