dagens låt

Den:2010-06-13 Kl: 23:08:34 / please don't stop the music / Kommentarer: 1

Patrice - Soulstorm



you're better than drugs

Den:2010-06-13 Kl: 23:07:06 / say what? / Kommentarer: 0
just nu sitter jag i en säng i falun.
har jobbat helat dagen och jag har precis kommit in från en lång promis med moder och broder, riktigt mysigt.
jag har köpt en ipod så det va bara att ta på sig hörlurar och gå. de va ju helt underbart, kanske ska börja gå ut och gå sen när man kommer hem igen. NÄÄÄ, skulle inte tro det va.
snart är det bara en vecka kvar tills L kommer hem igen, jag saknar ihjäl mig snart! fastän vi pratar med varandra varje dag så är det ju såklart inte samma sak. men vi har varit med om värre, det här klarar vi lätt.
- idag har jag lärt mig:
om man är torr i käften och inte dricker då blir man mindre klok (frågan är om det är sant)

lazy days

Den:2010-06-11 Kl: 16:03:40 / say what? / Kommentarer: 0
det har varit för fint väder för att sitta inne och blogga.
de senaste dagarna så har jag haft det jävligt lugnt. ingen skola alls typ, mest ledighet och bara varit med kompisar.
skolavslutning idag.
mitt sista sommarlov, det är helt sjukt. tiden går så fort!
vaknade lite sent imorse, 1 timme efter jag hade ställt väckar klockan. slängde på mig nånting och sminka mig skit snabbt och typ sprang och mötte upp joline. vi kom 3-4 minuter för sent, så dom släppte inte in oss i aulan. så vi satt utanför och väntade i ca 30 min. sen fick man betygen och ge läraren en kram sen hem igen. helt onödigt kändes det ska jag säga er. hade sovit 3 timmar bara, så de va bara att somna om igen när man kom hem.
grattis alla som har tagit studenten!

underbara familj

Den:2010-06-05 Kl: 22:34:31 / say what? / Kommentarer: 2
mina fötter är heelt döda.
idag så har jag jobbat och efter jobbet så åkte hela familjen (förutom en av mina småsyskon) till falun centrum. det va nämnligen marknad där idag, karusell och massa stånd.
det var länge sen jag hade så här roligt och mysigt dessutom med bara familjen. såklart åkte jag karuseller! jag kommer aldrig att växa ifrån de, min favorit är extrem fly. vilken är eran?
nu ska jag färga håret på mamma, men jag slänger in lite bilder på saker som jag har köpt idag, eller rättare sagt, som mamma och styvpappa har köpt.
tröstpris på nån kast grej, men jag tycker inte att det är mkt mer än tröstpris, den enda anledningen till att jag kastade va att jag ville ha dom här hattarna, haha. dom är skit snygga ju!

haha, bra sverige!
jag gjorde ett par kallingar till Fredrik, fast det får ni inte veta vad det står ;)

i need a hero

Den:2010-06-04 Kl: 22:00:45 / say what? / Kommentarer: 1
just nu är jag i falun.
magen är propfull med mat! jag älskar att åka hem till mamma igen, hon lagar sån god mat. när man inte har ätit vietnamesisk mat på ett tag så saknar man det verkligen.
ikväll så ska jag bara ta det lugnt med familjen och ladda upp inför imorn, ska jobba och tjäna lite pengar.
det känns så konstigt att sova här hos mamma utan L. vi åker alltid hit tillsammans och jobbar eller bara vara. jag saknar han så mycket! vi har inte träffas på fyra dagar nu.
på dagen så går det bra, för då är man med kompisar osv, det är värst på nätterna, när man lägger sig ensam i sängen, det är så jobbigt..
tack för svaren förresten!
jag ska skriva upp allting och testa allt ni har skrivit :)

dagens låt

Den:2010-06-04 Kl: 21:57:15 / please don't stop the music / Kommentarer: 0
en riktig klassiker.

hjälp!

Den:2010-06-04 Kl: 16:31:02 / say what? / Kommentarer: 9
jag hatar mina ögonfransar, det spelar ingen roll vilken sorts mascara jag använder, dom blir endå raka. visst lite böjda blir dom, men inte som jag vill.
därför behöver jag eran hjälp, om ni kan rekommendera nån riktig bra mascara eller nå annat tips man kan göra för att dom riktigt långa och böjda?
ögonfransböjjare funkar inte för mig, efter ca 1 min så blir dom lika raka igen.
det är samma sak när jag lockar mitt hår, det blir lika rak igen efter några minuter bara. jag tror att det är nånting med asiat hår, drygt som fan.


silence speaks louder than words

Den:2010-06-04 Kl: 13:14:17 / hugelajto's art. / Kommentarer: 0
dagen började riktigt bra.
L ringde och väckte mig, underbart att få höra hans röst.
jag vaknade till och direkt så satte jag mig framför datorn och började att göra läxor. nu har jag bara en grej kvar att göra, sen är jag klart med allting, äckligt skönt!
om en vecka så har jag ju sommarlov, underbart.
jag sitter fortfarande i bara morgonrocken, har inte orkat gjort nånting. men jag är endå stolt att jag tog tag i läxorna.
idag så ska jag ta tåget till falun igen.
jag ska jobba hela helgen. egentligen så skulle jag på grillfest med min klass och några till, men jag kände att det va mer nödvändigt att jobba och tjäna pengar, right?


här är barnskjortan som jag har gjort som min lilla älskade Tilde ska få.


dagens låt

Den:2010-06-04 Kl: 12:50:56 / please don't stop the music / Kommentarer: 0

even if the sky is falling down

Den:2010-06-03 Kl: 15:07:46 / say what? / Kommentarer: 1
min lediga dag spenderades i falun med familjen och jobb.
på morgonen åkte jag till falun direkt till jobbet. efter jobbet så åkte hela familjen och grillade och hade allmänt mysigt och roligt. Tilde den lilla braveheart badade t.o.m! hon har lärt sig att doppa ansiktet under vatten, hon börjar bli så stor, hon får inte. det går alldeles för fort, rätt som det är så är hon ett pubertertmonster.
igår så ringde L till mig, gissa om jag blev glad!
jag får ringa honom varje dag mellan vissa tider och vi får prata i 10 min. det är inte så mycket, men mycket mer än ingeting iallafall.

det här köpte jag igår, de fyra som är på vänster sida är med smal pensel så att man kan göra mönster och grejer på naglarna. jag testade på min tum nagel och gjorde nånting bara, ruligt!

förlåt för suddiga bilden, men jag får inte till med kameran, jag har ingen framtid inom fotografi iallafall.

på tal om brödrost!
igår så lärde jag mig att barn som äter sitt eget snor får bättre imunförsvar. har man mycket snor i näsan så betyder det att där du är är smutsigt, för man andas in smuts och näshåret gör om smutset till snor.

dagens låt

Den:2010-06-01 Kl: 21:02:08 / please don't stop the music / Kommentarer: 0
bara för att jag är inne i sakna L så tänkte jag dela med mig våran låt.

always and forever

Den:2010-06-01 Kl: 20:44:44 / say what? / Kommentarer: 0
ush, så trött jag känner mig, både fysiskt och psykiskt.
först så fick man dåliga nyheter på morgonen, L måste åka iväg i tre veckor idag. vi får inte ha någon kontakt alls. tre jävla veckor utan att höra hans röst. jag bryter ihop, det känns så jobbigt. men hellre det här än 15 månader ifrån varandra..
jag kommer hem till en tyst lägenhet, ingen älskling som ropar hej direkt när man kliver in genom dörren. ingen som ger mig en puss och frågar hur min dag har varit, shit jag blir lite tårögd när jag skriver det här, och vi har bara varit ifrån varandra sen halv 9 imorse. men när man vet att man inte kommer att träffas på tre veckor så är det rätt jobbigt. ni kanske tänker att tre veckor inte är så lång tid. jag ska säga er att för mig är det föör lång tid. när man är van att träffas varje dag, höra varandras röst varje dag, ni förstår väl?
anledningen till att vi gick i skolan så sent så är det för att vi har haft modevisning i skolan. vi blev stylad och allting. jag kan ju säga såhär, ursäkta men jag såg ut som en thailändsk dragqueen h*ra, och då sänkte det mig ännu mer. det är iallafall tv kväll ikväll, så ytters lite positivt är det, ni vet desperate och couger. och imorgon så är vi ledig också. men jag har valt att åka till mamma och jobba, för att få pengar och för att jag skulle förmodligen gråta lite mycket om jag är ensam hemma.

RSS 2.0