have you ever loved and lost somebody?

helt oväntat kväll blev det igår.
som jag skrev igår så skulle jag bli ensam i några timmar för att fredde skulle ut och festa. ca efter en timme han hade åkt så kom han tillbaka? då hade tydligen bilen knasat, batteriet hade dött. så då fick vi försöka hitta nån som kunde följa med till ballong skogen för att putta igång bilen, och det va verkligen inte lätt att försöka få tag på nån när man inte har nå pengar på mobilen. iallafall så fick vi tag i svärmor, och hon va så gullig så hon hämtade upp oss i sätra sen till parken då. försökte putta igång bilen, massor med folk hjälpte till t.o.m men nää, batteriet va heelt död. fick ringa runt och försöka hitta nån som har startkablar, och till slut hittade vi. så då fick vi åka hela vägen till sjötorp, sen tillbaka till bilen. när vi trodde att allt hade löst sej nu, att det bara va att koppla ihop startkablarna så fick vi ett problem till, eller 2. vi hittade verkligen inte batteriet på svärmors bil, letade i lätt en halvtimme, rev upp och ner på hela bilen, men tillslut så kollade vi under ett ''lock'' som såg ut som en kakburk, där hittade vi äntligen batteriet, men då va gapet på startkablarna för småa för att kunna gå runt plupparna. men de funkade till slut. 
sen så drog vi direkt hem till erik och chill drack, eller chill och chill drack, hähä.
sen när man kom hem så va heeeela familjen här, dom skulle sova över natten bara. tror mami blev lite chokad när man kom hem dö full. 

underbar soffa, jag älskar dej <3

aja, nu lodar man bara i soffan med datorn i knät och med the sims 3 igång OCH famaly guy på tv OCH en cola glas på bordet bredvid, äntligen söndag säger jag bara. är kanske lite seg från fyllan igår, men who cares. om två timmar så ska vi tvätta, och tro mej, det kommer bli minst 6 maskiner och inte ens tvätten kommer att bli klar. det var så här att vi bara kastade ner smutsiga tillsammans med de rena tvätten när vi flyttade (bra jobbat) så allt är typ smutsigt och vi fick en tvätt tid idag. fredde ligger fortfarande och sover, ska väcka han snart hade jag tänkte.
vi fick ''pluppar'' till gardinerna idag, så nu har vi iallafall gardiner i sovrummet, wöwöw.
shit vilket jävla inlägg det blev, aja. vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback