the unforgiven

har varit och hämtat högtalarna och förstärkaren idag, så nu är den ikopplad och klar, wuhu! nu jävlar är det bara att pumpa musik. fredde sitter just nu och spelar på guitar hero metallica, man hör knappt vad man säger själv för det är så högt, men det är så det ska vara!

försov mej imorse så jag blev lite sen till jobbet, men det gjorde inte så mycket. fredde va där med mej idag, sen så åkte vi hem till hans syrra och åt lite och va social. sen åkte vi till city cross och handlade mat och chips och sånt till ikväll, tänkte tanka hem harry potters nya film och tjocka oss till det, var ett tag sen vi satt hemma och mös och glodde på en film. riktig bra affär den där city crossen tycker jag, billigt och man får mycket för pengarna. det blir iallfall grillad kyckling och grill potatissallad till filmen, och massor med godis chips och läsk, lovely.

igår så hämtade fredde mej och erik från jobbet. vi åkte direkt till lägenheten till norra och packade ner ännu mer saker därifrån, har fortfarande inte fått lägenheten städad, fyfan vilket jobb det kommer att bli när den dagen kommer...
sen så åkte vi hem och duscha och grejjer, drog till simon och hälsade på han och hans bröder från englans och så, trevliga folk :) sen så chillade vi ett tag hos erik. mamma, tilde och mammas kille sov här inatt, gud vad man saknar lill skiten. men dom drog tidigt imorse, långt innan man hade vaknat. fast mamma kom in och lämnade 200 kr, gulligt av na'. så åkte jag och fredde nu på morgonen och hämtade en liten del av hans lön, han hade ledigt idag, skönt för han. lite roligt när han har träningsvärk och man kan jävlas lite, hähä.
nej nu ska jag tjocka i mej godis och läsk lite, finns risk att allt tar slut innan filmen är nerladdad, wöwöw.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback