Geto Boys - G code

hej hopp.
idag gick jag till skolan, men kom lite sent (a) 
börjar bli sjuk också, alldeles varm, snorig och allt. inte roligt.
idag efter skolan så följde hanna och irma med mej hem, så dom kunde få se våran nya lägenhet. vi spelade xbox, b.la ninja turtles, vi äger \o/
sen så la vi in tvätten och gick till kungshallen och åt pizza, muuums! eller, typ. deras pizza är inte skit gott, jag säger de funka va.
ligger halv död i soffan, e så jävla trött och mår helt jävla bajs. har spelat the sims 2 typ hela kvällen också, toppen (y)
juste! vi hade tvätt tid mellan 4-7. när vi skulle hämta våran tvätt kl 7 så va vi 1 minut försenard, troru inte att allt va innlåst då? altså vi har sån här ny hitec grejs, med en sån här svart sändare typ, VI KOM INTE IN! och våra kläder var där inne. så Fredde försökte få upp dörren med skruvmejsel och grejjer, men som tur är så kom dom som skulle tvätta efter oss typ 20 min för sent. men vi fick iaf gå in och hämta våra kläder *pust* altså, torkskåpen är verkligen skit här, vi har kläderna i skåpet i mer än 1 timme, endå blire inte torrt! blir så jävla irriterad, så instället måste vi ta upp blöta kläder och hänga dom på varje dörr och kanter som finns i lägenheten typ, de är hur jävla drygt som helst.

nån som kollar på let's dance? alla pratar så jävla mkt om blondinbella lalala, hon e inte bra för fem öre. vad gör hon, hon skämmer ut sej på själv på tv :S fifän altså

man kan bli riktig irriterad på vissa personer. jävla bessewisser (stavning?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback